Monday, July 21, 2008

kek gula hangus jd apam gula hangus

adunan siap diputar

setelah diperap selama 3 jam

adunan sedia dikukus

tengah mengukus

setelah 1 jam mengukus. yg tgh2 tu berlubang sbb terkena air kukusan semasa mengukus

kek keluar dari loyang

begini la rupanye sarang yg xmenjadi tu

last2, kek ku menjadi apam....tp sodap tau...(^_^)

2 comments:

zuri@ni said...

kena perap ke...aku wat tak perap pun...tapi jadik ok la cuma bab tawar ngan tak bersarang tu je la :D

ko tak bungkus ngan plastik ke loyang adunan tu masa kukus? ke plastik ko bocor, hehehe...dah berlubang kek tu, ehh silap, apam, hehehe

Unknown said...

ntah...aku tgk resipi yg aku jumpa tu, kena perap dulu, so, aku pun combine la resipi ko ngan resipi yg aku jumpa tu...hehehe

mcmne nk bgkus ek? ajar aku wei....

Daisypath Anniversary Years Ticker



LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...