Tuesday, September 1, 2009

KOTA KINABALU...

alhamdulillah...akhirnye aku sampai gak ke kota kinabalu ni..sampai dlm kul 12 lbh td...masa 1st time jejak kan kaki kat airport nie, mcm2 dlm kepala ni pikir....huhuhu...xpe, sabo nana...pelan2 dulu...rilek dulu...baru je sampai dah pikir mcm2...

masa dlm flight, adam mula2 ok aje...dia tido, tp masa dah nak sampai, dia mula meragam...huhuhu sabo je la aku...nak peluk, meronta2 dia...nak pki kan seat belt, lg la dia xnak...aku plak, xleh nak bukak mulut sgt, sbb dah mula terasa2 mual ms tu...kang ada gak kuar selambak kat situ...hehehehe...tp, akhirnye sume slamat la...abg pun ajak check in hotel dulu utk mlm ni...esok tgh hr baru blk umah sewa pas dapt kereta sewa...

barang2 ngan kereta lambat lg nak sampai...dijangka 2mggu lg baru sampai...dapur kompem xberasap la nmpknye....kat tgn aku cuma bwk kettle elektrik je...takat masak air leh la..hehehe...

so, dgn rasminye, bermula kehidupan aku yg baru di tempat org lg...hua hua hua....sodihnye bila terkenang....

ok,kang kalo ada dpt line tenet lg, aku update lg ek...ni pun pki wifi hotel jek...update mana yg penting jek....gambo xde...sbb ms kat klia pg td sedih sgt la...huhuhu...thanks tu acu ali sekeluarga sbb tumpangkan kami bermalam dirumah n anto kteorg skali ke klia :)...

nnt sape2 sampai sabah, kontek2 la aku ye :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...