Friday, February 26, 2010

home alone...

Salam Maulidur Rasul pada semua blog reader...

hr ni cuti...kalo ikutkan plan asal, abg nak ajak cuti2 malaysia cuti 3hr ni...xla nk g jauh, takat sekitar KK ni gak la....tp last2 kami cancel sbb kononnye nak setelkan hal rumah plak ( wat ms ni kami confirm nak sewa umah tu)...ntah tetiba je, sume plan kena cancel...abg plak tetiba dpt task... uwaaaaaaa....begini la kalo nak jd wife tentera, mental kena slalu siap sedia ( mental kah aku??)...

harap2, hr ni task abg dpt diselesaikan...so leh la kami together2 smula anak branak...huhuhu... (dah 6 bln xrasa mcmni, tu yg ada menjeng ckit...huhuhu)

sekian, terima kasih.....

Tuesday, February 23, 2010

nak ke xnak ek????

nak...xnak...nak...xnak...nak...xnak....nak...xnak....
nak...xnak...nak...xnak...nak...xnak....nak...xnak....
nak...xnak...nak...xnak...nak...xnak....nak...xnak....
nak...xnak...nak...xnak...nak...xnak....nak...xnak....nakkkkkk!!!

"kuuuuuu...wowuowuwowuwowu....
di dalammmmmm....
di...le...maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!"

agak2, kalo wat istikharah, leh dpt x petunjuk dlm ms terdekat nie????
uwaaaaaaaaaa...!!!!!
mslhnye skang, nak bgn tgh mlm pun dah payah...gerak ckit je, nnt ngan adam skali bangun.... :(....

Thursday, February 18, 2010

balik sudah...

sekitar airport airasia je nie...ms ni mak ngan papa dah nak blk semenanjung dah...flight kul 3.30pm....sedih gak ms mak ngan papa dah nak cek in hr tu...sob sob sob...tp tahan kan je la...2minggu rs mcm 2hari je...pasni ntah bila lg nak jumpa...huhuhu...


masa ni dah nak cek in terus...sob sob sob....

adam tetap sengih je bila amik gambo...

kami pun nak enterframe gak...ahaksss...

baru pas cek in beg...

aku lg jd camerawoman...hehehe

Wednesday, February 17, 2010

update!!!!!!!!!!!!


uwaaaa...bila la aku nak update blog nie...rindunyeee.....

stat blk dr lahad datu hr tu, xsempat2 nak update....just sempat upload gambo kat FB jek..tu pun utk tatapan famili kat kg....

parents aku bercuti kat sini sblmni...tu yg ngan aku skali slow nk online...hehehe...

adam plak tgh giler nak jalan....lum dpt kaki sepenuhnye cuma dah jauh gak la dia dpt jalan....aku gak yg xleh nak duk diam...dia dah pandai main dapur gas, main botol minyak...uwaaaaaaaaa!!!!!! huhuhu

keje umah makin berlambak!!!! pening2....

cik abang pun tgh duk sibuk cari umah sewa yg sesuai utk kami bertiga....

sume bzzzzzzzzzzzzzzzzz....huhuhu


Sunday, February 7, 2010

penat!!!!!!!!!

fuhhhh!!! bersawang umah aku ni....ni pun singgah jap sbb nak sapu ckit2....hehehe... penat x ilang lg nie...ngan adam wat hal lg....nnt sume keje dah setel, bru aku update story mory yek... (^_^)..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...