Friday, February 26, 2010

home alone...

Salam Maulidur Rasul pada semua blog reader...

hr ni cuti...kalo ikutkan plan asal, abg nak ajak cuti2 malaysia cuti 3hr ni...xla nk g jauh, takat sekitar KK ni gak la....tp last2 kami cancel sbb kononnye nak setelkan hal rumah plak ( wat ms ni kami confirm nak sewa umah tu)...ntah tetiba je, sume plan kena cancel...abg plak tetiba dpt task... uwaaaaaaa....begini la kalo nak jd wife tentera, mental kena slalu siap sedia ( mental kah aku??)...

harap2, hr ni task abg dpt diselesaikan...so leh la kami together2 smula anak branak...huhuhu... (dah 6 bln xrasa mcmni, tu yg ada menjeng ckit...huhuhu)

sekian, terima kasih.....

2 comments:

Nina and Zara's Mum said...

task ? dia p blayar lagi ke nana>?

nanazack said...

ha'ah...tetiba jek dpt task ms ptg rabu tu...dah la org dh siap2 pki bju kurung nak g BAKAT, skali dpt arahan blayar, terus di bwknye ke opis...huhuhu...blayar dkt2 je, tp 2mlm je la effa...huhuhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...