Wednesday, February 29, 2012

3 of us..

(^___^)

ni masa ikut abg g KK...patutnye kena join dinner skali tp xde sape nak jg budak2 ni tambah plak khabir tgh xde mood, so mama kena 'berkorban' la...huk huk huk.....

Tuesday, February 28, 2012

macam2 cerita

skangni payah ler nak mengupdate...khabir suka melekat je ngan mama dia nie...suka golek2 kat katil plak tu...penyudahnye, 1 keje pun xjalan...huhuhu... ni pun ada lega ckit sbb dia tgh naik walker main kejar2 ngan adam...kang jap lg dah bosan, mula la merengek....

ni la budaknye!!!!

huhuhu! agak2 betis dia ni sama saiz x ngan lengan korang???

adam plak semakin lasak...hari2 ada je nak wat aku jerit...uwaaaa...sabar ye nana...dugaan nie...wat potty trainning pun, aku yg tensen...smpi skangni masih xlepas lg...adehhh...mcmne nie? ada petua @ cara x nak bg sng? dah buat selang 15min...tp xmenjadi gak.duk dlm toilet punye la lama, lgsg xkeluar, tp bila keluar je toilet, tu diaaaaa!!! huhuhu...keje mengemop je la....cuma skangni aku prasan bila kami keluar jln, kalo pampers dah start basah, mula la dia ada rs geli2....

abg yg kuat buli adik...

hr tu ada wat muffin, tp punye la sengal...dah siap bakor baru teringat lupa masuk gula...hahahaha...ngok ngek btul la...smlm bls dendam, wat kek marble plak...terlebih manis plak kali nie...tu pun aku kurangkan sukatan. kalo ikut btul2 sukatannye, mesti lg manis...

kek marble mcm zaman dolu2...tp berderai ckit...telebih butter @ putar kot....hihi. xpe la, janji adam makan...

duduk cni mcmne? alhamdulillah, ok dan makin bleh serasi la...cuma bosan xdpt nak jln mana2 sbb pusing2 tu gak tmptnye kan...kalo langkawi tu byk gak tmpt shopping n melancong tp cni, nan hadoooo!!! so hjg mgu just pujing2 kat UK je ..hehehe Ujana Kewangan ye...sunyi je tmpt tu....2x masuk tmpt tu adam dh cam jln... jln2 kat labuan ni pun dia byk dh cam...nk g mcd lalu mana pun dia dh tau..

3mgu lepas, ada karnival hari wilayah...kebetulan ada autoshow skali...aku pun saje2 suh abg join motor antik dia tu...punye la kami byk masa kan hjg mggu....xtau nak wat apa...nak sgt g berkelah tp mcm xsronok sbb khabir lum pandai jalan...kang dibuatnye dia nak menjelar kat pasir pantai tu, aku gak yg hangennn nnt...so pusing2 pulau je la akhirnye...


ni la motor antik kami...sempoiiii je kan..tgk la motor pink sebelah tu, piala keliling motor...ada hati kami nak lawan dia..ngeeee...xpe, suka suki je ni...sempoi2 pun motor ni gak la ahli parlimen labuan dengan menteri wilayah persekutuan naik tau...motor lain diorg xnaik pun...hehehe

Friday, February 24, 2012

timbul gak...

alhamdulillah, akhirnye naik gak blog aku kat list korang kan..kalo x, duk kat bawah je la...hahahaha..skangni masa mmg padat...bkn sbb lain pun tp sbb anak2...btul la org kata, lain anak lain ragamnye, oleh itu nana, sila la byk berSABAR ye....jgn jd bini tarzan hari2 ye...huhuhu

intenet dah lama giler masuk tp hr ni ngan rasminye dpt gak bersiaran dgn lappy kesayangan hamba nie...walaupun dah slow bangat sbb sarat simpan gambo2 lama la, video la...tp ttp jadi pujaan ku... sblmni duk online pki netbook papa la, pki hp la tp xpuas woooo...pki ni gak puas hati n mata nak pandang sana sini...

so, wat masa ni, smpi sini je dulu ye....nnt bebila ada masa, update lg...nak cri resipi kek jap nie..hahaha...teringin nak mkn kek ni...ahaksssss...

bubyeeeee

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...