Friday, August 31, 2012

Birthday!

11 Syawal hr tu, khabir genap 1tahun bulan Islam.. Alhamdulillah, ngam2 setahun dia dh pandai berjalan... Skangni mama plak la kena beware selalu sbb khabir asyik nk jln je nie...

So, xde celebrate Apa sgt pun just aku wat kan pulut kuning cicah ngan sambal tumis ikan bilis je... Ececece mcm la khabir leh mkn kan, yg melantaknye mama ngan Papa dia je la...hahaha.. Wat xbyk pun takat mkn kami berdua je sbb ni 1st trial mama wat pulut kuning... Terlembik plak tu... Seb baik wat xbyk..hehehe

30 Ogos plak bday girl... Sape lg yg gegirl dlm umah ni kan... Ofkos la mama...hahaha... Tp yg geram + nk merajuk tp xjd, maghrib ms buka puasa tu bru la Abg igt nk wish..huhuhu sabo je la kan... Seb baik ada alasan yg kukuh...xpe la, dimaafkan... Utk bday girl plak, msk sendiri gak... Wat roti jala ngan kuzi ayam... Roti jala tu pki tepung blue key...hahaha punya la xcek brg dapur, rupanye tepung gandum abis dah.. Hentam je la... Sdp gak tau...

Ms open house plak, just wat soto je... Mihun ngan kuih tempah sbb xlarat nk msk bersama2 budak kecik ni... Rajin sgt menolong kat dapur kan...huhu

Ok, slmt menjamu selera ye... ;)

**gambar susun berterabur ye..,

Tuesday, August 28, 2012

Selamat hari raya aidilfitri

8hb tu dh blk smenanjung.. Puasa lama kt sana tp raya ke4 dh kena fly blk...huhu... Mmg xpuas lgsg.. Tp apa leh buat... Dpt lepaskan rindu kt famili pun jd la...

Apa2 pun, slmt hari raya, maaf zahir batin...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...