Wednesday, January 30, 2013

Pulau Layang-layangan

Kami ni Nama je duk pulau, tp ni la 1st time jejak kan kaki Kat pasir pantai bersama2...hahaha kelakar je kan...

Sblm ni mmg xpnh pun pegi... Kalo takat lalu n pusing pulau tu mmg biasa la sgt.. Tp utk main pasir or what ever yg berkaitan ngan pasir mmg xde la... Sblm Ni pun takat duduk jauh dr pantai n kami mkn popiah n donut... Pastu dh xpegi pun..

Ni pun kebetulan je.. Nak layan Adam n khabir main slide sbnr nye n mama nk mkn sate.. So g la pantai ni.. Pas mkn mcm biasa la kena layan Adam n khabir main slide... Pas puas main, aku ajak la Abg jln2 kt tepi pantai tu... Abg selamba je ckp xnk! Aku pujuk lg, Abg kata nk buat apa... Aku pun diam smbil pikir kan Alasan... Bila aku ckp nk cri kulit siput, gelak besar Abg... Hampeh je...

Last2, Abg ikut je la kehendak aku.. Yg plg aku xsangka, khabir suka gila bila dpt jejak kaki kt pasir pantai tu... Langsung xkekok pun... Tp lain bg Adam, asyik terjerit2 Mintak tolong sbb kaki dia dh berat nk angkat bila lalu kat pasir yg kering tu... Alahai Adam ni, mmg style dia ni xsuka pd yg kotor2 la..huhu

Bila dh tau khabir suka pantai, rs nk g lg je la... Kena psg strategi lg pasni...hehe nampak sgt khabir ni ikut perangai mama yg suka kan pantai... 😊😊😊😜






Monday, January 28, 2013

1st homemade pavlova

kesihatan agak terganggu lately ni...xtau apa punca sbnrnya...sblmni pnh gak rasa mcmni, pastu hilang mcmtu je...tp lately ni makin kerap plak aku rasa (T___T)....hmmm nk kena wat check up kot bru tau apa punca nya...huhuhu

tgk kat fb, kwn2 rajin benor wat pavlova nie....aku plak xpnh tgk mknn ni kat mana2...apatah lg nk tau apa rs dia kan...huhuhu kesiannya....dari sehari ke sehari nk cuba buat, tp byk btul halangannya....at last, dpt gak aku buat wlupun xcukup bahan sbnrnya...

topping tu asalnya nk buat pki whipping cream yg dh siap aje...yg tinggal spray tu je...tp jenuh la cri kat supermarket kat labuan ni, xde stok la plak...time xcari, berlambak2 plak...huhuhu sabo je la...nk xnak, kena wat sendiri...tu pun aku buat 2x tau sbb xmenjadi...xtau apa silapnya...huhuhuhu

bila dah siap, mula la terkebil2 biji mata ni bila dpt rasa...hmmm my 1st impression, sdp tapiiiiiii manis...sape yg xtahan manis, toksah la mkn...tp mmg betul la xsemanis macaron...macaron lagi manis smpi boleh hilang biji mata hitam tu kalo sape yg xtahan...hehehe

mkn ni mmg btul la kena lawan ngan buah2an tu utk bg balance dia nye rasa...n satu lg, bila mkn yg bhgn bwh tu aku terus teringat pada marshmallow ngan gula2 kapas....ha, mcmtu la kot nk bg imagine...hehehe

ok la, cuaca hr ni mendung n hujan je dr pg td...alhamdulillah, sejuk gak labuan ni..kalo x, panas je...selamat menjamu mata ye.... (^__^)

Tak demam tp tak sihat?????

still not feeling well


Monday, January 21, 2013

Friday, January 18, 2013

demam chiffon

semalam buat lagi chiffon pandan....abisla...kemaruk chiffon skangni...hr tu aku ada wat chiffon strawberi kan...btul tekaan aku, kek nye xbpe nak naik sbb mungkin telur sejuk tu kot...kek nye ok cuma padat skit ms tu...xnaik tinngi la sng citer....

smlm buat kek ni sbb hr ni papa BALIKKKKKKKKK!!! yea yea!!...so, ni bru pas masak2 lauk...hr tu papa request pajeri terung, so mama bru pas wat pajeri terung n ayam masak kicap adam...ha!!! sebut pasal adam, blk skolah nnt mesti dia surprise...papa bawak kan habuan utk dia...huhuhu jelesnya mama...xpe la, anak nye pasal kan...


ni la hasilnye...tp jgn tertipu, ni bhgn bawah kek sbnrnye...heehehe


keratan rentas nye ok....lubang2 plak kek nya....


dpt la sebekas utk kami anak beranak....



nak tgk rupa sbnr kek aku ni...hahaha...jgn pengsan ok....loyang aku ni xcukup besar...ni pun dh pki sukatan separuh dr adunan....still xmuat gak...kena cri loyang baru la gamaknye.....ok, siap sedia nk tgk
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,



hahahaha...buruk kan???? tp sdp tau...bg tekak kami anak beranak je la...org lain rasa xtau la...hehehe...

Tuesday, January 15, 2013

vegetarian lasagna

hari ni xmasak lauk pauk sbb ayam masak kicap utk adam smlm ada balance lg...so, mama panaskan je la ye...cuma masak nasi baru je utk adam...n utk mama, tetiba je tekak ni kepingin nak mkn western2...huhuhu..mcm biasa la, main geledah2 esbok tu apa yg bleh di western kan....

daging cincang tinggal xbyk...lada banggala ada, carrot ada, tomato pun ada....huhuhuhu apa kata wat lasagna....sos bolognese pun ada lg yg blum bukak ni kan, kulit lasagna ada lg bpe keping yg tgl, balance yg sblm ni punye la...tp tu la, daging cincang x bpe nak ada, so intinye lbh pada sayur2an je la ye...xpe, walaupun menu ni bleh menggemukkan, tp still balance sbb byk sayuran...hehehe nk sdp kan ati la konon kan...

so, jd la vegetarian lasagna...masa buat ni, asyik berperang ngan nyamuk je...skangni asyik hujan je kan, so nyamuk pun dgn sng hati nye bertelur sana sini kot...pantang aku bukak pintu dapur je, berderu nyamuk masuk...huhuhu..blkg umah ni kan hutan, mmg sdp la nyamuk nk membiak...huhuhu


hari ni adam xskolah sbb dia batuk n selsema...ptg smlm bleh plak tetiba hidung dia berdarah...panik mama wooo...papa dah nak tolak plak ms tu...huhuhu...papa cuci bersih2 darahnya n suh adam duk baring je...mlm td mcm biasa la kalo papa nk g OS kan...pasti ada drama..uwaaaaaaa, mama pun emo plak tetiba...huhuhu xpe, demi sesuap nasi kan...dan pg ni, bila dgr je bunyi keta mula la adam tarik kerusi dia pastu duk intai luar, kot2 papa balik ke...huhuhu...lmbt lg la papa nak sayangggg T___T...


yg kecik ni plak, dah pandai naik beskal abg ni...nmpk gayanye, kena beli beskal gak utk adam ni...beskal dia yg sblmni rosak, papa asyik xsempat je nk betulkan....khabir ni plak dh pandai naik beskal sambil tolak pki kaki dia je...nk kayuh kaki pendek lg...hehehehe...


Monday, January 14, 2013

terung masak sambal ikan bilis

kalo adam ngan ayam masak kicap dia...mama plak dh addict ngan terung...mggu lepas xdpt cari terung yg comel2..sume nye yg saiz pjg2..ntah la, mcm xmenarik di hati ni...walhal, rs dia sama je...nk gak beli yg saiz comel2 tu...hehehe...

so, bila dh dpt terung yg bersaiz comel2...so pg td google la resepi terung lg...hari tu dah wat pajeri kan, so kali ni nk test lain plak...mula2 tu jumpa terung berlada...mcm biasa je resepi tu...hehehe berlagak je kan...skali ternampak plak terung sambal ikan bilis...haaa...yg ni mmg menarik perhatian aku....

bahan2 simple gaban je...xde pelik2 pun....mkn ngan nasi sejuk pun sdp gak....sape yg xpnh try menu lg, try la...mmg rekomen sgt la..n pada sape2 yg xpnh mkn terung tu, try la...rs dia manis tau --->ditujukan khas buat ZUE...ngeeeee

Friday, January 11, 2013

ayam masak kicap

serius, minggu ni aku ngan anak2 layan ayam masak kicap je la...ni gara2 adam la sbb tetiba je selera dia bertukar pd lauk ni...kalo sblmni asyik nk mkn sup je kan, tp la ni dh xlayan sup, lauk kicap ni plak dia layan...nk xnak, mama ikutkan je la...janji adam mkn ok...bkn nye xmau wat telur masak kicap tp disebabkan telur tu aku nk wat kek, tu yg xnk guna...hehehe


ni pun tgh baking kek chiffon lg...masih ada dlm oven lg tu...hr tu wat perisa pandan kan, kali ni try wat perisa strawberi plak....ms wat hr tu, mmg terkejut la sbb adam mmg layan la kek tu...kalo la aku tau adam suka, dr dulu lg aku dh buat kan....tu la, aku ni mls sgt bila nk wat kek yg kena asingkan telur putih kuning ni...tp dh tau adam suka kan, so kena la rajin2 kan diri ni...

tp yg kali ni xtau la menjadi ke x...sbb masa nk pecah kan telur yg last tu, bleh plak tersilap teknik...telur kuningnye dh terpecah dulu...huhuhu telur2 lain dlm esbok plak...aku plak keluarkan telur pg td ngam2 je...apa daaaaaa...xterfikir lgsg, mcm pro sgt la kan tu yg keluarkan ngam2 je...xpe la, tgk je la nnt...menjadi ke x kali ni ok.....

ok...bubyeeeeeeeeee....

*** hari ni adam g skool dh xnangis, tp ms hantar kat pintu kelas td, dia dh start cebik...apa lg, mama terus salam dia n lari sambil dukung adik...takut nnt ada drama plak nnt...hahahaha...adam gud boy kan...(^__^)

Tuesday, January 8, 2013

chiffon pandan

dah lama x membaking...so, hr ni start warm up the oven....tiba2 je tekak ni nk mkn kek chiffon...teringat2 chiffon oren onie...huhuhu ms tu xpuas mkn pun sbb tgh preggie...nk mkn lbh2 takut gula naik ms tu....

cari punye cari resepi, kenan resepi dr MyResepi ni gak la...tp mcm besar je kek ni, so aku mcm biasa la suka sgt derhaka resepi kan...aku sukat separuh je sumenye ni...sbb nye loyang lubang aku kecik je....

so, ni la hasilnye...kalo tgk rupa kejadian asalnye mmg agak menggerun kan la...hahaha tp bila potong, mak aiiiii...mmg padan la nama nye ngan chiffon...lembut giler...dh mcm mkn kain chiffon plak...hehehehe...

tiba2 je teringat tudung Fareeda...ha!! ms blk kg hr tu, aku perhatikan majoriti org BP ni mmg suka pki tudung Fareeda la...huhuhu....aku tgk harga pun dah bleh wat separuh pengsan...apa lg tgk org yg ada mcm2 koleksi Fareeda atau pun ala2 Fareeda tu....aku ada gak la gatal2 tgn try pki tudung ni tp bkn Fareeda la, yg ala2 nye je...alamak, mmg xsesuai la ngan aku...nmpk lg kembang....selamat cik abg tu ye...kekekeke


dah menyimpang plak...duk citer psl kek, bleh plak masuk citer pasal tudung....k la, slmt menjamu mata ye.... (^___^).....

Monday, January 7, 2013

super bola-bola donat..

hr ni kan adam wat perangai xnak g skool...mood mkn skangni mmg ke laut la....satu hape pun xnk mkn...cuma nk mkn keropok je...mana kenyang adam oiiii...punye la pujuk dia suh mkn nasi goreng, xmau gak...maggi yg jd kegilaan dia tu pun dia xmau mkn...huhuhu mmg pelik...tp kdg2 dia ada gak ngadu skt perut lg...risau gak aku...skt sbb masuk angin ke? gastrik ke???huhuhu mintak dijauhkan la ye...

so, aku pun paksa diri ini merajinkan tgn2 ni utk menguli donat...lama giler xwat donat...rsnye ms ngidam donat sira lada tu la yg last skali kot..so td pun ngan express nye cari resepi...jumpa je yg kenan di hati, terus je masuk dapur....pang pung pang pung...siap!!!! ikut resepi dia, xpayah rehatkan adunannye sbb ms nk uli doh kecik2, leh kembang terus...mmg btul pun...aku wat ada la dlm stgh kilo gak ni...tp mcm biasa la ye, aku wat bentuk bulat2 je...kes nk cpt ok....n satu lg, adunan ni aku lbh kan susu tepung (pki susu adam je) sbb pas goreng aku x golekkan kat gula pun...bleh mkn mcmtu terus sbb dh cukup manis...adam pun bleh layan je td...

so yg ni aku wat frozen nye...nnt sng nk goreng ye...goreng separa masak je ni, pastu masuk dlm tmpt beku....selesai!!!!

EL

Dah 2 hari cuti, tiba2 plak hr ni nangis Kat pintu kelas...huhuhu 2x hantar g skolah, still nanes gak... So, hr ni Mintak cikgu EL la...huhuhu

Sunday, January 6, 2013

turn back to the classic

sony ericsson ni beli ms anniversary ke 3...ms tu beli sepasang....dua2 kaler putih plain...aku pki satu, abg pki satu...utk bezakannye aku pki casing butterfly, so xde la tertukar hp ngan abg kan...wlupun simple applicationnya tp aku suka sgt...sbb apa tau, sbb ada camera depan...mmg sesuai la utk kami yg mmg suka buat video call bila masing2 berjauhan....tambah plak pki plan ATM from celcom...lg la berbaloi2.... (^___^)...

tp skang dh tinggal kenangan...hp sblh tu yg jd pengganti...so, to my frens famili, dh bleh kontek smula pki my old number tu ye, kalo nak la kan (^__^)...tp jgn nak ngegada try send MMS ke, nk video call ke...ok...huhuhuhu...sedih tau...sbb skang dh susah nk cri hp cikai2 yg cuma pki 3g je utk video call...hp skang canggih sgt la...android la, IOS la...whatever la...nk kena ada WIFI bru leh video call ikut skype..huhuhu...kalo on cellular plak, ada gak bil sampai rm300++ nnt...uwaaaaaaaaaa.....

Saturday, January 5, 2013

FB oh FB

pg td buka FB...ternampak status kawan lama masa kat UTM....sgt tertarik dgn tulisannya lately ni...ntah la...aku semenjak dua menjak ni, mcm dh tawar hati ngan FB...nak close account, tp mcm syg...online pun just review kwn2 nye status...mana yg aku kenan sgt2...aku LIKE la...mana yg aku suka...aku just tgk je, tu xbererti aku xmik tau psl kwn2...sbbtu aku suka update psl mkn2, psl anak2...psl anak ni pun sbb utk tatapan famili aku khusus nye sbnrnye....

so, status yg aku maksudkan adalah dr Aieshah...terima kasih kawan...suka status ni sbb aku rs ia nye ada kaitan ngan hidup aku baru2 ni...


"Semakin canggih teknologi, semakin canggih cara membuat dosa .

Kalau dulu kena 'face to face' untuk mengumpat/bergossip/mengadu domba/memfitnah baru dikira buat dosa ni. Sekarang, memadai dengan 'facebook' dah boleh dpt saham dosa2 yg dinyatakan td."

Justeru itu, ku menyeru pd diri sendiri & sahabat2 yg lain agar sentiasa memerhatikan apakah status wall post/ comment/ chat/pm & etc kita mdtgkn manfaat atau mudarat kpd diri sendiri maupun kpd org lain.Tegurlah diriku ini andai tersalah langkah krn hakikatnya diri ini sdg bertatih utk bermujahadah melawan sifat mazmumah.

Astaghfirullahal 'azim...


renung2kan la wahai teman...bukan sahaja terhad di FB je, malah boleh berlaku di twitter ke, blog ke atau apa saja media....hati2 ye teman....

Friday, January 4, 2013

pajeri terung


malam td sblm tido, bleh plak google resepi utk dimasak pd hr ni...teringatkat ada terung dlm esbok tu, tu yg cri resepi berkaitan terung....ni bru kali kedua ke ketiga rsnye beli terung sepanjang kahwin ni...hahaha beli pun sbb geram tgk terung tu sbb comel sgt2....hehehe ada ke patut mcm tu kan??? so, bila dh google, terbayang2 plak pajeri terung mak...huhuhu lama xmkn...hr tu blk xteringat plak nk suh mak masak kan lauk tu....nk xnak, google la resepi tu....bahan2 sume ada kecuali kerisik je xde....hmmm abaikan je la kerisik tu... janji aku dpt mkn pajeri terung...hahaha...

so, ni la hasilnye...ni masa the making lg...skang dh slmt masuk perut....rs abg kata not bad...but still not as same as mak buat... T____T.....


hok ni plak kek coklat....adam hr tu kan cirit birit...lgsg xmau mkn apa2...last2 wat la kek coklat kononnye nk pujuk dia mkn la...tp tu la, derhaka lg resepi...kan dh jd lain kek tu...hahahhaa dh mcm brownies pun ye gak...tp seb baik lembut kek tu...nmpk je mcm padatkan...abg siap kata dh mcm kuih kole kacang (sila google ye kalo xtau) plak...hahaha...sabo je la....

hari ni, pg2 lg dh hujan...so papa kena hantar adam g skool...slalu mama je yg hantar...jln kaki je sbb skool depan umah je kan...tp kena merentas padang ekceli....skali hujan xbenti2 la plak...smpi la kul 11 lbh makin hujan...kol papa sama ada bleh amik adam ke x...skali papa kata ada hal....alahaiiiiiiiii...camno ni??? mama dh lama giler xdrive....yg ada kat umah tu plak keta hok satu lg tu....adeiiiiiiiii....pening2...papa suh redah je drive keta tu...mama cam biasa la wat suara kesian n bg alasan ada KHABIR...hahahaha...tp papa lg terror, dia berkeras gak suh aku drive...huhuhu... nak xnak, terpaksala capai kunci keta...lama woooo xdrive...skali bila kena drive suh bwk keta tu...

mula2 bwk ok lg, skali bila nk masuk simpang, tekan la brek...punye la lupa bwk keta auto kan, tekan brek sesedap ati...hah!!! amik ko, khabir tercampak....ayoyoyoyoyo anak aku!!!seb baik xde apa...just melalak je la...tp la ni perasan pipi kiri dia ada lebam ckit...hohohoho teruk nye mama khabir ni...

papa berkali2 kol nk tanya dh slmt smpi rumah ke blum...hahaha perli la tu...skool depan umah je, tp kecoh ya amat....pasni xkira, papa nk g KK, gen2 tinggal je la kat mama ni...mama lbh rela bwk gen2 tu... (^__^)

Wednesday, January 2, 2013

birthday boy...

22hb Disember 2012, Adam genap 4 thn....umur baru nk masuk 4 tp badan dia dh mcm budak 6thn pun ada...dan hari ni 2hb Jan 2013, dia dh dikira 5thn...igtkan dia plg muda dlm kelas, tp ada lg yg lbh muda dr dia...hehehe seb baik la ada geng kan Adam...

kebetulan ms bday dia tu kami ada di KL...g KL pun bukan sbb jln2 pun tp sbb ada urusan ngan org...kami g sehari sblm tu...just for 1 night only....mmg xde plan nk jln kan, so ikut je la plan asal...sesampai je kl, kami cek in hotel tp xmasuk pun bilik dulu, just booking bilik takut penuh kan...pas booking terus bergegas ke Shah Alam ke rumah abg ipar sbb nk hantarkan dokumen....otw nk ke sana, sepatutnye amik masa dlm 15minit SAHAJA...tp apa kan daya, kte hanya merancang je kan...dlm kepala ms tu kononnye nk blk bilik awal dan nk berehat secukup2nye, skali smpi shah alam je dh pukul 10.30.....dr shah alam ke KL pun jammed gak...smpi bilik kul 12lbh...

esok pg2nye, abg g beli paper, bru la tau sbb apa jammed...rupanye highway guthrie (ye ke ejanye?) banjir daaahhhhh....uwaaaaaa.....mmg tobat la rs nye nk g KL lg...huhuhu...so, plan pg tu nk jumpa kwn abg plak, so sambil tu nk meraikan bday boy....seperti yg dijanjikan, kami ajak dia naik sume train....happy giler adam dpt naik train....bwk dia naik LRT, Monorel, ERL...yg tu je la sempat sbbnye khabir dh ngamuk sakan sbb ngantuk....alahaiiii...tp puas hati la sbb dpt kotakan janji pd adam kan...dia pun happy sgt2 n mulut xbenti2 nk bercerita...

pastu kami blk bilik n cek out terus....hajat dihati nk smpi ke BP awal sbb nak g kenduri kawin jiran sblh rumah...tp malang xberbau, apa2 pun kami bersyukur sbb masih diberi peluang untuk hidup di bumi Allah ini....xnak citer pjg2, Alhamdulillah, kami sekeluarga selamat....

23hb pula our 6th anniversary....kali ni xsempat nak sambut pun, lg pun abg blk muar sbb nk uruskan kebun...hahahaha abg sambut annversary dlm kebun ye thn ni...kekekeke...xpela, kte tebus lain kali ok...hari2 leh sambut apa...ngeeeeeeee...














**nota lapuk : saje nk kongsikan kat sini, lain kali kalo nak mengata org, lbh2 lg pasal majikan, jgn la ngadu kat FB...kan dh xpasal2 ko unfriend kan aku, delete segala status berkaitan, kan dah nyusahkan diri sendiri tu...aku xkisah pun...aku xnak cr gaduh pun, tp ko yg mulakan dulu kan? smoga 2013 ni menjadikan kte lbh matang...jgn suka sgt mengadu nasib di FB, blog, twitter or anything else...xmanis dipandang org, tambah plak kita ni isteri org, isteri pada NAVY plak tu...org mmg suka komen wlupun xtau hujung pangkal...kan xpasal2 dh menambahkan dosa org yg mengomen tu....so, kalo terasa, aku mita maaf...bkn nak skt kan hati tp cuma nk ko sedar...bkn masalah aku sape, ko sape...dia kat atas, dia kat bawah....x adil, x ikhlas.... fikirkan semula, sbb apa sume ni terjadi....renung2kan la ye....Wassalam...

sepanjang bercuti di kg BP n Muar


mcm biasala papa kalo blk kg....kena masuk kebun ok....



ni kat muar....cuma ada Wetex Parade n Giant je kat cni....



kat BP...papa xde seminggu ms ni...kena keje...


bfast kat muar...mkn mi rebus, bubur ayam, sate....patut la rmi artis dtg cni, mmg sdp ...tmpt biasa yg kami pegi tu dh tutup...xtau pindah mana...tp kedai ni mmg rekomen la...sng je nk cri, btul2 depan bus stand Muar...



kat rumah baru pakcik....


lepas gian...kat BP Mall..

balik labuan

flight kami pukul 7.30 tp kami smpi ke LCCT pukul 12.30 AM...hohohohoho awal giler kan...sbb dh xde sape boleh hantarkan, so kami ikut je la sape yg leh hantarkan kami...ms ni pun abg ipar yg hantar..hantar awal sbb mggu tu dh start meeting kat skolah kan....tolak dr kg kul 10mlm, n 12.30 dh smpi LCCT pastu abg ipar dh kena blk ke segamat plak sbb kul 8 meeting dh start...

kami pun berlegar2 je kat airport tu...budak 2 org tu tersangatla cergas di kala itu...mama papa terpaksa bersengkang mata nak pantau diorg berlari2....huhuhu ngantuk sgt2....tp mmg la, aku cukup xselesa kalo kena naik kat LCCT ni, terlampau rmi sgt la manusia kat cni...pastu ms tu kan tgh mlm, penuh la org tido kat kaki2 lima tu...aku lg rela naik dr Senai...tp apa leh wat, tiket chartered kan, so, kami redha je la...hehehe


At last, kul 4 pg khabir tewas gak....tp kul 5 kami dh kena stdby utk check in...mana nak tolak 2 troli lg, nk dukung dia tido lg...nak xnak, mama terpaksala ltk dia dlm bakul troli ni...huhuhu seb baik ada jaket papa n bantal busuk adam....alaskan elok2, pastu ltk dia dlm tu je....dah nk cek in badan bru la dia sedar dr tido... adam gak xtido2 ms tu....bila take off je, sume tido....ngantuk ok....huhuhu...tp time mkn bgn la sbb mkn free kan....hehehe....

1st day

Hari ni hari pertama Adam bersekolah... Dan ini Kali kedua ditinggalkan Oleh kami... Mama plak yg emo... Rumah pun sunyi je ni... Adik tido dah waktu ni...

Kang kul 11.30 nk g amik Adam... Skolah dpn rumah je...hehe...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...