Sunday, January 6, 2013

turn back to the classic

sony ericsson ni beli ms anniversary ke 3...ms tu beli sepasang....dua2 kaler putih plain...aku pki satu, abg pki satu...utk bezakannye aku pki casing butterfly, so xde la tertukar hp ngan abg kan...wlupun simple applicationnya tp aku suka sgt...sbb apa tau, sbb ada camera depan...mmg sesuai la utk kami yg mmg suka buat video call bila masing2 berjauhan....tambah plak pki plan ATM from celcom...lg la berbaloi2.... (^___^)...

tp skang dh tinggal kenangan...hp sblh tu yg jd pengganti...so, to my frens famili, dh bleh kontek smula pki my old number tu ye, kalo nak la kan (^__^)...tp jgn nak ngegada try send MMS ke, nk video call ke...ok...huhuhuhu...sedih tau...sbb skang dh susah nk cri hp cikai2 yg cuma pki 3g je utk video call...hp skang canggih sgt la...android la, IOS la...whatever la...nk kena ada WIFI bru leh video call ikut skype..huhuhu...kalo on cellular plak, ada gak bil sampai rm300++ nnt...uwaaaaaaaaaa.....

3 comments:

3uri@ni said...

Ok2, aku pening ni, ko pakai no mana skang ni?

nanazack said...

zue, both numbers are close into my heart (^___^)...hr tu aku sms n kol ko pki 2nd number sbb hp sony tu wat hal ngan aku...pasni ko nk pki mana2 nombor pun xkisah :)...hp strawberi tu xbleh publish kat cni...nnt ada org cop aku SUKA MENUNJUK2...hahahaha...

3uri@ni said...

Gitu eh :) ok understood, hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...