Thursday, May 31, 2012

Adam khabir..

Adam dh berani duduk kt kerusi urut.. Ms ni kami duk pulun pusing 1B, last2 Adam mintk nak urut...hahaha

Khabir plak makin kuat berangan... Lagak mcm budak dh besar... Apa Abg wat, sume dia nk wat gak... Apa Abg dia naik, dia nk gak...huhuhu

Monday, May 28, 2012

Kek coklat...

Ye, saya tau, dh lama sgt xupdate.... Ntah Ada org singgah lg ke x xtau la...huhuhu...apa2 pun just nk update, hr ni Adam mogok xmau mkn... Dr smlm dia asyik mintak kek je... Nk xnk hr ni kena wat gak... Bhn2 pun ngam2 je yg Ada... 1st time wat kek coklat versi bakar, seb baik menjadi..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...