Friday, March 21, 2008

kek coklat kukus


aku wat kek coklat ni pun sbb si nini la yg suh wat...pd hal, ms cuti skolah hr tu dh wat gak sempena besday mak ngan papa....tp nini xblk ms tu...tu yg dia xdpt nk merasa....hr tu aku wat, just decorate ngan choc rice atas topping tu...tp kali ni mcm nk wat ala2 kek black forest, tp xmenjd sgt plak..coklatnye cair...sori la, camera xbgus, pki hp jek ni...hp cap ayam....hehehehe...tu yg nmpk silau jek gambo2 aku nie....
wokeh. time to eat...nyam nyam.....

laksa johor

laksa johor

semalam cuti maulidur rasul.... mak plan nak wat laksa johor..mula tu mak nak wat, tp disebabkan ada hal yg tak diingini telah berlaku mlm sblm tu, maka mak import long suh wat laksa johor sbb mengenangkan aku ni xpnh wat lg...so, xde skill lg nk wat laksa johor nie..biasanye tolong makan jek (^.^)...
aku just tolong sediakan bahan2 nye jek la...tp tang masak tu, aku serahkan kat long....sbb tekak dia ni mmg ada power...huhuhu....apa yg dia masak, sedap aje bila aku makan....akhirnye, ni la hasilnye....

Tuesday, March 18, 2008

anak2 sdara belah aku...

Iman Umairah

1. Khairul Dzafirah
2. Muhammad Dzafirin
3. Muhammad Dzarif
4. Kyra Dzikrina

Muhammad Hakimi

1. Muhammad Khairul Aiman
2. Khairul Aina Madiha

Taman Warisan

wah wah wah....masa ni mmg mkn beso la...ni kat tmn warisan, putrajaya...mkn2 kat sini sbb sempena imah dah nak blk kampung...dpt keje kat sana...so, kteorg plan la wat mkn2 kat cni... sate kajang hj samuri, roti john, abc la...konon nk diet...abis sume licin...hehehehe...


masa bujang (^.^)

wif niza, nat, n imah...tggu turn nk main boling ni...

ada gaya ke? huhuhuhu....

wif nat, kak ayu, n imah....

masa ni kat the mines....plan asal, nk beli brg2 dapur utk umah sewa tu...tu yg kuar satu rumah...pas dh borong kat giant, singgah plak kat bowling centre ni..tgk2 ada kosong, g la main ramai2..yg daftar cuma bpe org je, pastu, gilir2 la tukar kasut....hehehehe

Thursday, March 13, 2008

last day...huhuhu...

bergambar ngan pegawai2 STP, BBT. ni last day..hehehe...sedih gak..tp xtau la apa yg aku sedihkan..ahaksss...zana, ko tau, en azmi gelakkan aku sbb aku nangis...cisss...apa la en azmi ni...

ms ni, plg aku xsangka, tetiba je ada majlis kecil utk aku...takat air kotak+buah rambutan kot kalo xsilap aku la...sbb dh lupa...kena bg ucapan plak tu...hehehe..terharu plak...tp ms ni, KPP aku yg lama, asyik duk pesan+nasihat aku suh aku blk ke perak...family 1st...xbaik tgl kan suami jauh2...apa leh aku wat, bkn kehendak aku...tp akhirnye, aku berkorban jua....

Wednesday, March 12, 2008

Wedding




Tempat : Taman Broleh
Tarikh : 23 Disember 2006
Masa : AM

Wednesday, March 5, 2008

Bahagian Buku Teks

masa ni, aku ngan BBT...best kat cni sbb rilex gak la...kepala xsakit2 pun..hehehe

kat cni, aku ngan zana..develop website for BBT... mcm2 ragam la diorg ni...nsb baik la leh thn lg...

ni aku dh combine kan sume gambo2 yg ada...ada kat opis, ada yg kat hotel apa ntah...wat meeting ngan cikgu2 yg terror flash + webteam...

WiCom_015

masa ni kat wicom015...xlama pun keje kat sini..jap je...mcm2 hal la masa keje kat sini...malas la aku nk citer kat sini...huhuhu....ada byk lg gambo ms tu, tp ntah mana aku save, dh ilang la plak....

gambo ni amik ms perasmian yg diabuat oleh YB Dato' Mukhriz....hehehe dpt gak la gambo ngan dia :)...

Saturday, March 1, 2008

my engagement day...

with my fiance (ms tu la, skang ni dh jd hubby ^_^), cousin, my best buddy...


Tempat : Taman Broleh

Tarikh : 24 Disember 2005

Masa : 3.00 pm

opening...

salam sumer.....

ni aku bru je wujudkan blog sndiri....slalunye, bc blog org lain je....kali ni, terasa nk wat blog sndiri plak... ahakssss.... tp, memula ni, aku upload gambo lama2 la ek....harap2, korang sume xmarah....

ok...cau cin cau....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...