Friday, March 21, 2008

kek coklat kukus


aku wat kek coklat ni pun sbb si nini la yg suh wat...pd hal, ms cuti skolah hr tu dh wat gak sempena besday mak ngan papa....tp nini xblk ms tu...tu yg dia xdpt nk merasa....hr tu aku wat, just decorate ngan choc rice atas topping tu...tp kali ni mcm nk wat ala2 kek black forest, tp xmenjd sgt plak..coklatnye cair...sori la, camera xbgus, pki hp jek ni...hp cap ayam....hehehehe...tu yg nmpk silau jek gambo2 aku nie....
wokeh. time to eat...nyam nyam.....

2 comments:

Zuriani said...

nyam-nyam! sedapnya kek...aku dah lama tak wat kek kukus coklat nie...satu2nya kek yang aku tau buat, hihihihi...kek2 lain, aku tau makan jer :D

---{@ nanazack @}--- said...

sama la...aku pun tau wat kek ni jek..tu yg aku saje jek nk menunjuk2 kat sume....tp akan ku usaha lg nk wat kek lain plak...ahaksss..(^.^)...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...