Wednesday, January 2, 2013

balik labuan

flight kami pukul 7.30 tp kami smpi ke LCCT pukul 12.30 AM...hohohohoho awal giler kan...sbb dh xde sape boleh hantarkan, so kami ikut je la sape yg leh hantarkan kami...ms ni pun abg ipar yg hantar..hantar awal sbb mggu tu dh start meeting kat skolah kan....tolak dr kg kul 10mlm, n 12.30 dh smpi LCCT pastu abg ipar dh kena blk ke segamat plak sbb kul 8 meeting dh start...

kami pun berlegar2 je kat airport tu...budak 2 org tu tersangatla cergas di kala itu...mama papa terpaksa bersengkang mata nak pantau diorg berlari2....huhuhu ngantuk sgt2....tp mmg la, aku cukup xselesa kalo kena naik kat LCCT ni, terlampau rmi sgt la manusia kat cni...pastu ms tu kan tgh mlm, penuh la org tido kat kaki2 lima tu...aku lg rela naik dr Senai...tp apa leh wat, tiket chartered kan, so, kami redha je la...hehehe


At last, kul 4 pg khabir tewas gak....tp kul 5 kami dh kena stdby utk check in...mana nak tolak 2 troli lg, nk dukung dia tido lg...nak xnak, mama terpaksala ltk dia dlm bakul troli ni...huhuhu seb baik ada jaket papa n bantal busuk adam....alaskan elok2, pastu ltk dia dlm tu je....dah nk cek in badan bru la dia sedar dr tido... adam gak xtido2 ms tu....bila take off je, sume tido....ngantuk ok....huhuhu...tp time mkn bgn la sbb mkn free kan....hehehe....

2 comments:

3uri@ni said...

Banyak memborong ye time balik s'jung ^o^
Stock diapers ke? Ke kt dlm tu isi lain?

nanazack said...

diapers je 1 kotak (dlm tu ada 3 beg je), susu adam je stgh dozen...yg lain2 brg2 biasa je...kali ni ckit je borong zue, xmcm blk raya hr tu...sbb kali ni wlupun blk 3minggu, seminggu je papa diorg dh kena keje kat KL n Penang...hr lain2 sibuk masuk kebun, mmg xsempat nk shoppng sakan, just shopping brg skolah adam je...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...