Wednesday, January 2, 2013

1st day

Hari ni hari pertama Adam bersekolah... Dan ini Kali kedua ditinggalkan Oleh kami... Mama plak yg emo... Rumah pun sunyi je ni... Adik tido dah waktu ni...

Kang kul 11.30 nk g amik Adam... Skolah dpn rumah je...hehe...

2 comments:

3uri@ni said...

Wah Adam senyum lebar ye nak ke school ^_^ Good boy!
***Psstt, Adam jgn layan mama yang emo tu ye, Ada enjoy aje kat school, hahhah

***Aku memula antar Naurah kat nursery kt kuantan ni, balik umah tu wat keje dengan air mata bercucuran, walhal dah ada pengalaman antar dia kat pengasuh masa kt Kangar. Lepas sejam, org nursery call, bgtau dia nangis tak berenti, aku terus amik, huhuhu
Masa kt kangar dulu, lepas antar, duk pasang telinga kat tepi sliding door sambil menangis2, kot2 buleh dgr suara Naurah kat situ, keje ke laut la masa tu, heheee...kenangan...kuatkan semangat ye mama nye ^_^

nanazack said...

takat ni mama nye xla bercucuran air mata...tp rs sunyi la...hehehe.

yg aku duk emo sgt sbb adam tak sihat tu...dh 3 hari dia cirit birit..makan xlalu tp still aktif....dh g klinik pun....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...