Wednesday, January 30, 2013

Pulau Layang-layangan

Kami ni Nama je duk pulau, tp ni la 1st time jejak kan kaki Kat pasir pantai bersama2...hahaha kelakar je kan...

Sblm ni mmg xpnh pun pegi... Kalo takat lalu n pusing pulau tu mmg biasa la sgt.. Tp utk main pasir or what ever yg berkaitan ngan pasir mmg xde la... Sblm Ni pun takat duduk jauh dr pantai n kami mkn popiah n donut... Pastu dh xpegi pun..

Ni pun kebetulan je.. Nak layan Adam n khabir main slide sbnr nye n mama nk mkn sate.. So g la pantai ni.. Pas mkn mcm biasa la kena layan Adam n khabir main slide... Pas puas main, aku ajak la Abg jln2 kt tepi pantai tu... Abg selamba je ckp xnk! Aku pujuk lg, Abg kata nk buat apa... Aku pun diam smbil pikir kan Alasan... Bila aku ckp nk cri kulit siput, gelak besar Abg... Hampeh je...

Last2, Abg ikut je la kehendak aku.. Yg plg aku xsangka, khabir suka gila bila dpt jejak kaki kt pasir pantai tu... Langsung xkekok pun... Tp lain bg Adam, asyik terjerit2 Mintak tolong sbb kaki dia dh berat nk angkat bila lalu kat pasir yg kering tu... Alahai Adam ni, mmg style dia ni xsuka pd yg kotor2 la..huhu

Bila dh tau khabir suka pantai, rs nk g lg je la... Kena psg strategi lg pasni...hehe nampak sgt khabir ni ikut perangai mama yg suka kan pantai... 😊😊😊😜






No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...