Tuesday, February 5, 2013

Wilayah day

Bru2 ni Labuan long weekend sbb hari wilayah kan... Jumaat tu pg2 lg kami dh keluar.. Bfast kat luar pastu ikut Abg g ronda base jap n lastly g bwk budak2 ni potong rambut termasuk Abg skali...

Kali ni khabir dh boleh potong style.. Kalo x, asyik potong botakkkkk je...hehe.. Memula mood dia ok n ckit xnangis pun... Barber tu pun prasan n tegur khabir gudboy kali ni... Sekaliii, xsmpi seminit kena puji, terus je khabir melalak...hahaha tu la, sape suh puji lbh2, kan dh melalak..

Ptg plak aktiviti Abg...hmm apa lg kan Kalo x g golf... Kami 3 beranak duk umah je la..huhu.. N pg Sabtu pas siap Sume keje2 rumah, terus aku pack baju2.. Nk g mana? Hahaha punye la xde keje kami nk g cek in hotel kat bandar tu... Bosan nye pasal, so g 'bercuti' kat bandar Labuan tu.. tu pun takat duk semalam je kat ctu...Dgn niat dihati nk bwk budak2 ni g swimming sbnr nya... tp, maaf la ye, sekeping gambar kat pool pun xde..kes malas nk bwk brg byk2... so, xbwk turun segala gajet...hehehe...tp masa kami 'bercuti' kat ctu bleh plak terserempak ngan Nik Sabrina sekeluarga...hahahaha...what a small world (world???maybe lg tepat wilayah persekutuan labuan)..kami siap tanya kenapa xbgtau dtg sini, kalo x, leh tunjuk2 kan tempat, husband dia boleh ckp, alaaa, labuan ni kecik je, silap2 boleh terserempak ngan kami...haaa!!! mmg betul pun...kan dah terserempak kat hotel... sian kan kami, bercuti takat kat bandar labuan je...org lain dr KK dtg sini bercuti...hehehe...tp nik na, jgn serik dtg labuan lg...lain kali dtg naik flight atau amik feri dr menumbok la lg ok...hehehe

pas puas berendam, kami blk bilik n siap2 packing nak cek out....nk g beli brg dapur plak sbb ptg abg ada keje plak...





view dr bilik kami....tgk kapal dagang je la ye....

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...