Monday, January 14, 2013

terung masak sambal ikan bilis

kalo adam ngan ayam masak kicap dia...mama plak dh addict ngan terung...mggu lepas xdpt cari terung yg comel2..sume nye yg saiz pjg2..ntah la, mcm xmenarik di hati ni...walhal, rs dia sama je...nk gak beli yg saiz comel2 tu...hehehe...

so, bila dh dpt terung yg bersaiz comel2...so pg td google la resepi terung lg...hari tu dah wat pajeri kan, so kali ni nk test lain plak...mula2 tu jumpa terung berlada...mcm biasa je resepi tu...hehehe berlagak je kan...skali ternampak plak terung sambal ikan bilis...haaa...yg ni mmg menarik perhatian aku....

bahan2 simple gaban je...xde pelik2 pun....mkn ngan nasi sejuk pun sdp gak....sape yg xpnh try menu lg, try la...mmg rekomen sgt la..n pada sape2 yg xpnh mkn terung tu, try la...rs dia manis tau --->ditujukan khas buat ZUE...ngeeeee

2 comments:

3uri@ni said...

kang aku nak buat muka kesian kat tepi pagar neighbour sebelah, untung2 dapat terung free, hehhe

nanazack said...

cuba la nasib...mana la tau bernasib baik...hehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...