Friday, February 24, 2012

timbul gak...

alhamdulillah, akhirnye naik gak blog aku kat list korang kan..kalo x, duk kat bawah je la...hahahaha..skangni masa mmg padat...bkn sbb lain pun tp sbb anak2...btul la org kata, lain anak lain ragamnye, oleh itu nana, sila la byk berSABAR ye....jgn jd bini tarzan hari2 ye...huhuhu

intenet dah lama giler masuk tp hr ni ngan rasminye dpt gak bersiaran dgn lappy kesayangan hamba nie...walaupun dah slow bangat sbb sarat simpan gambo2 lama la, video la...tp ttp jadi pujaan ku... sblmni duk online pki netbook papa la, pki hp la tp xpuas woooo...pki ni gak puas hati n mata nak pandang sana sini...

so, wat masa ni, smpi sini je dulu ye....nnt bebila ada masa, update lg...nak cri resipi kek jap nie..hahaha...teringin nak mkn kek ni...ahaksssss...

bubyeeeee

2 comments:

3uri@ni said...

Berkurun dah tak wat kek ni, oven dah siap simpan kotak dah, kehkehkeh

Tp rasa nak makan manis2 la pulak
Nak gi tumpang makan kek kt labuan jauh sgt, hehehe

nanazack said...

kah kah kah....dah siap bakor, dh sejukkan pun...bru prasan muffin xltk gula...adoiiiiii hangennn btul laa!!! adam dr excited nak mkn, terus je xlalu bila rasa skali...kekekeke.. mmg btul2 utk org skt diabetes la muffin aku nie...uwaaaaaaaaaa!!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...