Thursday, January 26, 2012

sebulan di labuan

alhamdulillah brg2 kami dh slmt smpi ke rumah pd sabtu hr tu..punye la byk kotak smpi kena wat 2 trip lori 3 tan tu..nak ikutkan, brg kami xla byk bertambah sbb kami mmg xde perabot lgsg...cuma movers kali ni packing lain ckit...brg2 yg dh ada kotak, diorg xrepacking, pki sedia ada je...kalo dulu, movers tu akan seragamkan kotak compny diorg, melainkan brg oversize je diorg xguna kotak...tu yg dulu cuma 30 lbh je kotaknye..tp yg bru2 ni hampir cecah smpi 150...maunye kmi xmuntah tgk kotak byk2 mcmtu...dr sekecik2 kotak smpila kotk besar.

brg2 pun dh 60% kemas tp kami xstay umah tu lg sbb lum ada karen...abg lum reg lg...xsempat...sepanjang cuti cny hr tu, hr2 g umah tu utk kemas2 je....masuk je tgh hr kami blk ke tmpt asal smula...hehe. xleh nak stay lama2 sbb panas n anak2 cpt bosan sbb astro xpsg lg..harapkan tgk dvd je...smpikan adam dh bleh hafal dialog2 tu sume... 1 lg mslh, mslh langsir plak...kali ni lgsir xde disediakan plak...langsir yg aku ada plak xngam ngan tingkap2 ni...terpksa la cri yg lain wat smentara waktu nie...ni yg nak bodek abg mesin jahit...hahaha leh jahit langsir style tegak je...kekekeke

xsabo nak kembali ke kehidupan asal..skangni asyik duk mkn luar je..hr2 kepala skt mgkn sbb terlebih aji kot..tekak pun dh kembang tp seb baik la mknn kat sini better than kk...hehehe tu yg masih bleh bertahan.

ok la, kang ada ms update lg la ye...sori lama xde gambo...xde ms nak uplod...hehe 





3 comments:

3uri@ni said...

Wah, tgh giat mengemas la nie yer, hehe

Beli le mesin jahit, kang senang nak jahit langsir sendiri, tp aku ni dah berkurun tak menjahit, tp langsir kat umah ni mmg jahit sendiri aje, tak tempah pun, nak beli siap, tak boleh sbb size tak standard

3uri@ni said...

Wah, tgh giat mengemas la nie yer, hehe

Beli le mesin jahit, kang senang nak jahit langsir sendiri, tp aku ni dah berkurun tak menjahit, tp langsir kat umah ni mmg jahit sendiri aje, tak tempah pun, nak beli siap, tak boleh sbb size tak standard

nanazack said...

Alhamdulillah..hmpir siap. Wat keje slow ckit sbb khabir meragam je. Mesin jahit kena msuk wish list thn Ni la nmpk gayanye...hahaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...