Sunday, June 28, 2009

layan gamba je la ye...



tetiba je terselit mama ngan mak ucu dia...


sbnrnye mcm2 benda nak update, tp tu la, dah terlampau byk, dah xtau nak mulakan mana dulu...korang layan je la gambo adam nie yek...

citer terbaru tu xde la...tp adam ni je la, payah sgt nak mkn....baru nk jinak kenal bubur...mcm2 cara pujuk dia mkn, tp xmau gak....huhuhu camnola mama nak buek lg ni adam....

2 comments:

Zuri@ni said...

Adam ko nie cam Muiz anak sedara aku tu kot, payah nak makan, dalam umur 8 bulan baru nak makan, sebelum tu badan dia bulat sbb susu mama dia je la...skang nie pepagi buta dah makan keropok keping, orang Marang la katakan, keh keh keh...kalu time duk ngan pengasuh dia, siap makan nasi ngan budu lagi :D

nanazack said...

aku bg adam mkn bubur mcm nak bersilat jd nye..punye la pyh dia nk bukak mulut...puting susu pun mcm tu, dh mcm2 jenis aku beli, xmau gak dia nyonyot...last2 aku try beli yg seakan2 sama ngan yg real nye..brand fiffy...ada kemajuan ckit...tp still loya ada lg...huhuhuhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...