Friday, March 18, 2011

jumaat 18 mac 2011

insyaAllah, mgu depan kalo sumenye dipermudahkan kami nak blk kg....hahahaha...dlm kepala dh mcm2 list aku  buat...nk mkn itu nak mkn ini...huhuhu....tp skangni teringin nk mkn sesuatu...hmmm, nnt kalo dh menjadi, aku kabo la yekk...

tp kan, aku pelik la...tiap kali pregnant ( ceh mcm dh byk kali plak ngandung ) mesti duk teringin nak menjahit... ms2 ni la pulak mud jahit dtg...adoiiiiiiiii, camno nie??? duk gian mcm nk jahit langsir la plak....adehhhh... mcm xde gian lain la plak kan???? dulu ms 1st pregnant pun mcm tu gak, gian nk jahit sarung bantal n tilam.. penyudahnye mak aku yg jahitkan...hahahhaa....

mlmni mau kuar cri bhn2 nk wat benda yg teringin tu yek...hehehe...hrp2 la menjadi...k la, cau cin cau....

3 comments:

Zuri@ni said...

Nak balik kampung eh...jelesnya aku, huhu

Kau bawak tak mesin jahit gi sabah? Aku dah lama tak menjahit. Masa peknen dulu, aku jahit takat alter2 baju ada la. Nak jahit pakai mesin, malas sebab masa tu meja jahit aku, aku jadikan meja study. Malas nak kemas bagai sebb nak letak mesin jahit.

nanazack said...

>>zue...
uwaaaaa...aku mana ada mesin jahit lg...dulu tu pun pki mak akunye je...huhuhu...tu la ni je tetiba gatal nak menjahit lg....nak wat langsir simple gaban, nak g tempah mcm xberbaloi je la...hahaha....

aku mgkn blk berdua ngan adam je kot....

$ue @nim said...

aku pn skang ni gian nk menjahit... siap tny sifoo niah lagi tuh... hahah.. tapi yg jadinye, bantal 2 bijik ngan sarung bantal 2. sarung tilam, x menjadi pn. tu pn lama gile nk siap... biase la.. xde mesin.. jahit pakai tgn jer.. amik masa la skit... berangan nk beli mesin jahit gak ni. tapi tu angan2 je la lagi. :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...