Tuesday, October 4, 2011

emo!!!!!

mlmtd tgk berita....ada lg berita pasal buang baby, kena campak ke longkang plak tu....ntah la, aku kalo bab2 mcmni mmg emo ckit...mgkn sbb dulu aku dh pnh rasa betapa susahnye nak dptkan baby...tp orang2 yg mcmni sng2 je kan pregnant....pastu nak branak pun sng....xmcm kte ni, branak pun susah smpi kena czer....yg diorg ni xpnh plak dgr citer smpi kena czer, kat mana2 pun leh keluarkan bb tu... (-_-)....

pastu 1 lg kes yg pasal buku kerja PMR tu...apa la penulis tu...dh xde topik lg ke??? punye la byk isu2 semasa kat dunia ni, ngandung anak luar nikah plak dijadikan topik...buduhsss btul la....xpaham btul aku ngan org2 skangnie....

4 comments:

3uri@ni said...

Aku ni dah baper hari tak tgk berita, pas maghrib, mula la mata nie layu, kang pas isyak, pengsan, hehe

nanazack said...

>>zue..
aku pun dh jarang tgk tv waktu mlm.. time2 parents aku ada ni je la baru aku rajin tgk tv mlm...tp tu la, bila tgk berita, asyik isu2 mcmni je...geram+bosan pun ada...huhuhu

zana said...

betullah nana, aku pun geram je ngan diorang nie..senang2 je pregnant, senang2 je beranak, pastu senang2 je campak..yg baru ni plak, bini tgh pantang, laki dia plak pi liwat baby dia br 23 hari...adoiiii...mcm2 lah dunia skrg nie...rasa nak hempak2 je org tu....

nanazack said...

>>zana...
zana, kalo ada button like, aku dh tekan like tang hempak2 tu...tu la, mcm2 org kan..sian bb tu, xpsl2 jd mangsa...huhuhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...