Monday, September 3, 2012

Teman tp mesra...

Teman ms skt... Dh skt bru la igt kt dia... Dh bertahun duk dlm kotak... Skali bila keluar kan, berkulat2 rupanye... Seb baik la leh bersihkan... Pki la smpi sembuh ye... Geng 1 lg, masih dlm kotak lg.. Tu pun sure berkulat agaknye... Xtau la nk ltk mana...tggu skt kaki la ye...

4 comments:

3uri@ni said...

Dah sakit baru cari ye (^__^)

Mesin urut kaki kt umah ni, emag ready aje utk pakai, sbb aku dah siap buh bawah coffee table, siap dah pasang plug, tapi punya malas, nak on suis pun malas, ha ha ha Naurah aje yg rajin main.

Yg urut satu badan, elok aje aku simpan dalam kotak, malasbetul nak bukak. Dua2 tu bukan beli pun, free beli alat exercise takasima ari tu

nanazack said...

sama arr..ni pun free ms beli yg urut 1 bdn+kaki tu...yg tu je la dlm kotak lg...sakit kaki la bru keluarkan..rimas plak tgk byk2 brg nnt..huhuhu...

kat umah sume dh ada, tp bila berjalan kt shopping complex,tahan masuk rm1 mesin urut kat luar tu...ntah apa2 je kan...hohoho

yg takasima tu ko rajin x? aku berkali2 pikir nk beli, tp tu la, sure jd pameran je la nnt...

3uri@ni said...

Yg kerusi urut rm1, baba naurah la rajin, aku tak pernah. Time dia duk kat kerusi urut tu, time tu la aku lagi melilau tgk barang, hehehe

Yg takasima tu, best, rajin la jugak, cuma skang slow la sket sbb tgh posa kan. Try la beli. Mula2 wat la seminit sehari, lama2 tambah la masa tu, hehehe (aku la tu yg seminit sehari, kah kah kah)

nanazack said...

Adam la plg suka kerusi urut rm1 tu... Pantang nmpk je terus je dia duduk...dia igt mcm mainan tau yg masuk token tu...huhu

Kah kah kah... Apa barang beli mahal2 pastu pki seminit je sehari... Adehhhh! Gelak sakan aku kat cni... :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...