Wednesday, September 10, 2008

Lepas gian....

hari ni, aku g BP Mall sorang2...boring xtau nak watpe...nak online, line plak mcm siput...slow jek...niat dihati cuma nak cari toner dgn night cream yg biasa2 jek...muka ni makin kusam plak...nak pki produk lebih2, takut ada efek plak...g la guardian...aku bosan btul la ngan guardian BP Mall ni, brg2 dia langsung xup to date....benda yg aku nak cari, mest xde....diorg ni dah xde stok ke?kedai punyela besor, tpbrg hampehssss...

pusing nye pusing, last2, aku nmpk produk alaisyah ni...bila cium baunye leh thn gak la...lg wangi dari safi....harga leh thn gak la tp botolnye kecik je la...kalo safi, besar lg....nak test nye pasal, aku amik jek la.....


pastu pusing2 lg, skali baru teringat nak bali krim badan....g bhgn palmers....cari krim khas utk pregnant....kebetulan ada pack value, ku rembatkan je la.....tutup mata je walaupun mahal ckit...memandangkan kulit perut ku dah semakin gatal, amik aje la.....
pas g guardian, ingatkan nak singgah butik wasilah, nak tgk2 tudung baru, skali tutup plak g rehat...alahai...time ni plak diorg nak rehat....hmmmterus jek la ke the store...skali ada plak handbag tergantung byk2 kat luar tu...g tgk jap....jenguk brand peberet "Sentini"....tp xde yg berkenan...kalo ada pun, reganye mahal plak....skali terpandang plak satu handbeg ni, memenuhi citarasa ku plak...ahakssss....tp ntah jenama Revival je la....reganye rm119..less 70% dptla rm35.70...uuuiihhh tahankan nafsu dulu...g bhgn supermarket dulu, g beli 100 plus yg papa pesan td...pas kuar supermarket, kira2 jap bajet dalam kepala otak ni...kompem, cukup...hahaha...bila lg nak beli, asyik borong brg baby je, mama nye bila plak kan...huhuhuhu...so, ku rembatkan je la....skali skala....rasanye ni la 1st handbeg aku beli pas kawin....leh la tu (^_^).....

pastu aku blk terus.....waduhhhhh...pinggang ku sakit....masa jln td xsakit plak...blk umah jek terus sakit.....rehat jap...kul 6ptg terjaga...g mandi n solat...kemas tempat makan, pastu tunggu la masa berbuka .... (^_^)...

3 comments:

Zuri@ni said...

Amboi, kemain lagi shopping barang baby, dah tau gender ehh...aku nak tanya tapi mesti ko cakap rahsia, so maleh aku nak tanya, ehehehe

Zuri@ni said...

Lagi satu, jgn lupa amik hadiah kat blog aku tu yer :)

Noraini said...

Penghabisan stok, pek seri plus Alaisyah. Harga Promosi, lawat:
blog.suarasa.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...