Monday, October 20, 2008

appoinment...

hari ni ada appoinment lg...sukanye aku pasal hr ni org xramai sgt...pastu dpt abis awal la ckit drpd hari2 sbelum ni...

tambah hepi lg, hr ni xkena cucuk amik darah...hehehehe...just wat urine test jek...beriya2 la aku aku hulur tgn, rupanye org makmal tu kata xpyh cek darah....

ms cek ngan nurse plak, dia duk tekan2 perut aku, dia ckp la kepala bb mcm dah nak masuk??? apa??? dah nak engage ke? aku siap sempat terkira2, skang bru 29++weeks...dah leh engaged ke? ishhh....berdebar plak rasanye...huhuhu..

so, nurse tu advise la suh wat apa yg patut mcm prepare brg2 baby (60%), jg kebersihan PD (mmg slalu wat pun), bykkan minum susu ngan vitamin (sejak abis pose, asyik terlupa jek nak amalkan 2 ni), wat kiraan bb bergerak....

next appoinment, kena inject lg...

***menghitung hari abang nak balik...ngeh ngeh ngeh....

3 comments:

Anonymous said...

WOW 29minggu...Dah engage ke?Mesti ko aktip ni...orang kata kalau banyak berjalan & aktifkan diri...mudah nanti nak bersalin...wallahua'lam.Semoga dipermudahkan urusan.-aisyah ibrahim.

nanazack said...

ntah la aisyah...nak kata aku ni aktif, x gak la...just berjalan2 dlm rumah je la...wat keje umah pun ckit2...mana yg termampu...yg lelain, mak aku yg wat kan....

aku rs, bb ni main acah2 kot ngan nurse hr tu..heehe..mana x nye, ms appoinment hr tu, mmg rs sgt bdn bb ni melengkung, tp skangni ms aku tgh komen ni, bb tgh melintang...xpuas memusingkan badan lg kot...ngeh ngeh ngeh....

Anonymous said...

Waah pandai main acah2 ek :))...dengan umur sekarang ok lagik bb nak duk dlm posisi mana sekalipun kot(berdasarkan anggaran berat berdasarkan minggu bb biasa)...tapi ko kene cakap gak kat bb,"Dah nak keluar nanti turun kepala kat bawah ye,nak sayang."...Insya allah duie dengar cakap ko...ngeh ngeh ngeh...pepandai je aku..-aisyah ibrahim

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...