Monday, December 15, 2008

2nd last appoinment ngan pakar

last week aku g pakar lg .. g dgr result utk BSP....alhamdulillah sume dah normal cuma sangkut satu jek...so, doktor suh ulang utk yg tgh hr je...
tp, yg menyedihkan aku, doktor kata by next week (jumaat ni la) aku masih sempat dtg appoinment lg, maknanye, pas jumpa pakar aku terus kena masuk wad...huhu...risaunye hati nie...doktor plak kata, kalo bb xmau kuar gak, aku terpaksa induce...aduhhh...tu la yg plg aku takut sbb slalu sgt aku dgr cerita ngeri psl induce ni....pas doktor tu ckp mcmtu, aku rs mcm nk pitam jek...walhal, awal2 tu dah mcm2 soalan aku dh set dlm kepala, skali bila dgr berita mcmtu, ilang sume apa yg aku nak tanya....
abg dah la kat lumut, aku plak kat bp nie...mcmne la aku nak harungi sorg2...boleh ke? abg plak susah dpt cuti, selagi aku xdeliver, bosnye xbg lepas....kalo takat masuk wad pun, bos nye xlepaskan...makin serabut kepala aku nie...
aku plak, sejak dpt tau kena masuk wad mggu ni, emosi aku jd xmenentu...asyik nak naik angin jek kejenye...ntah la...xtau nape...takut gak tetiba jek darah tinggi plak...serius!!! aku asyik moody jek skang nie...tp dlm masa yg sama, aku xsabar2 nak tunggu kelahiran bb nie...
mmg mcmtu ke kalo dh nak dekat bersalin? tmbh plak aku kena deliver ms mggu ke 38 gak...xleh lbh dr tu :(...
kwn2, doa2kan la aku ye....pasni aku akan berehat dr blogging...nnt akan ku kabarkan pd kwn2 utk infom kat blog nie ye...
last skali, aku ingin minta maaf dr hjg rambut hingga hjg kaki andai kata aku ada terkasar bahasa, tersalah laku dan apa2 lg yg 'ter..' pd sume readers...doakan la keselamatan aku ngan bb ni ye... mudah2an aku dpt lahir ngan cara normal tanpa induce....Aminnn....

2 comments:

Zuri@ni said...

Insya Allah, aku doakan ko selamat lahirkan baby nanti :) semoga dipermudahkan olehNya...amin.

faramie said...

sue..aku doakan ko Allah mempermudahkan proses kelahiran ank ko dan ibunya..insya-Allah ko n anak ko sihat-sihat sentiasa..nanti jgn lupa upload gambo baby yg dinantikan kat cn yaa muahh

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...