Wednesday, January 21, 2009

adam dah sebulan




hari ni adam dah genap sebulan...patutla dari mlm td dia meragam...slalu gak dia buang2 air, tp mlmtd lain mcm skit...byk semacam dia membuang sampai tembus ke kain bedungnye...pastu kul 3pg dia bgn membuang lg....pun sama byk mcm sblm tu, tembus ke seluar plak...pastu smpi la skangni, adam xmau tido...kalo tido pun dlm 5-10minit je, pastu dia terjaga semula...aku gak yg ngantoksssssss...huhuhu....ni pun masa anto post ni aku xmandi lg...hahaha...mak papa dah ke jb sbb nk tgk akak ipar ku yg accident pg td masa nak anto anaknye ke skolah....

5 comments:

Anonymous said...

ho, ko tak mandi lagik ek? -isyah

Zuri@ni said...

kejap je...dah sebulan dah Adam ekkk... :) macam tak caya je, hehehe

Anonymous said...

eh apsal mesej aku keluar tu je?..aku taip panjang lagi aritu...

data ilang nii...anyway,take care. -isyah.

faramie's said...

salam nana...wah tahniah bestnya da ada baby doakan kita lak yeee..

nanazack said...

>>isyah..
server blog ni bengong kot...hehehe

>>zue..
ha'ah kan zue, cepat je rasanye kan..pejam celik je dah sebulan, aku lak yg xcaya...huhu

>>faramie..
thanks farah...aku doakan ko pun akan menyusul xlama lg...(^_^)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...