Friday, March 27, 2009

macam2 cerita...

wah...lamanye aku xupdate blog...bukan xde cerita, mcm2 benda nk diceritakan, cuma masa dan mood je xde....

memula tu, sbb abg dah start belayar...huh!! mmg ilang segala mood aku...layan perasaan je la 1, 2 hari...pastu, adam plak meragam, mgkn dia prasan papanye xde kot...merengek2 jek dia...pastu, bapa mertua ku plak xsihat...so, hati ada susah hati + risau gak la....mana xnye, aku nk g tgk, xberdaya nk g sengsorang ngan adam...kalo aku tgglkan adam plak, dia ni dah makin payah nk nyusu botol...nak xnak, aku hanya bertanya kan kabo ngan akak ipar je la nak tau kabo selanjutnye...

skangni, alhamdulillah, bapa mertua ku dah selamat operate, adam pun dah slamat kena cucuk, n abg pun dah selamat smpi jeti KK semula...

adam je la, ada demam ckit...skang dah 3bln, makin byk ragamnye...skangni mcm dah nk blaja ngereng2kan bdn, buntut dia je ada berat ckit...pastu skang dah susah nak tido...kalo nak tido pun, dia mesti nak meragam dulu puas2, pasu baru la terlelap....kalo dulu tersengih je bila diagah, tp skang dah pandai ketawa plak...comel suara dia bila ketawa (^_^)...berat pun dah 6.2kg...

nnt ada perkembangan baru, aku kabo lg kat sini ye...tp sblm tu, korang doa2kan la semoga bapa mertua ku cepat sembuh ye...Aminnn....

2 comments:

Anonymous said...

Wah,3 bulan dah nak mengiring Adam ye...gud gud, pandai Adam...

Adam lagik suka melekap ngan ko dari botol ek?hehehee,die nak ko ade kat dia kot. Selesa dekat ngan mak sendiri. Untung ko tak yah nak sibuk nak suamkan susu atau pam ke hapa...-isyah

nanazack said...

tu la isyah...aku prasan dia dah xsuka sgt ngan botol sejak kena cucuk yg 1s tu...sampai skangni dia mmg dah kurang botol...nk melekap jek kejenye...huhuhu...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...