Thursday, March 12, 2009

nak tgk x?


aku dah lama nak upload gambar nie...tp asyik lupa plak...ni telinga kiri adam..masa hari pertama aku xprasan plak telinga dia mcmni, ye la, mcmne nk prasan, aku masih terbaring lg kat katil tu..nk dukung adam pun xlarat lg...ni pun kak long aku yg prasan telinga adam bentuk mcmni....unik kan ?

5 comments:

iu @ wid said...

subhannallah.. unik .. jelas lagi.. tengok kat telinga izzah tak sama pulak..hehe

FaraMie said...

nana mmg unik pelik pun ada..tp aku tgk cam nmpk tulisan Allah ja..ka aku ja yg perasan gitu..bole masuk book of record ni ;)..atau masuk tv nana

nanazack said...

>> iu..
hai iu..welcome :)...mmg nmpk jelas kan, tp telinga adam yg ni, lekap, tp belah kanan capang plak...lgsg xsama ngan yg kiri...anak sdara nana siap ckp mcm mangkuk lg...huhuhu

>>faramie
farah...aku rasa xleh dah kot masuk book of record...kalo xsilap aku sblmni pun ada bb yg telinga dia mcmni gak kan?hehehe

Anonymous said...

unik ar, telinga adam. Anugerah Allah... First time aku tengok baby telinga macamni. :) -isyah

Zuri@ni said...

Moga-moga Adam di bawah lindunganNya selalu :) bukan senang nak dapat tu na :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...