Friday, July 31, 2009

PERMATA HATI - GIVEAWAY

ni giveaway lg dari toteboutique...aku minat sgt beg2 yg ada kat kedai ni, bkn xmau beli, tp takut abg bising sbb asyik shopping jek...hehehe...tp kalo dpt hadiah, dia xkisah nye....(^_^)...

beg ni pada aku dah ok...cantik sgt, dengan pattern English style, ribbon lg.... ye la, nak suh aku wat, mmg la aku xpandai...tp kalo diberi pilihan, aku suka kalo tapak beg tu warna plain gelap...contoh mcm kain merah tu ltk tang bwh...pastu, talinye sama kain ngan body..bunga2 gak...hehehe...komen sng jek, cuba suh wat, sure menggigilnye tgn ni...(^_^)....

so, pd sape2 yg nak join giveaway ni, leh la g TOTE BOUTIQUE ni smentara lum tutup lg contest ni...kalo xsilap, tutup isnin depan kot...sape2 pun leh join, janji ada blog...so, apa lg, lets join...hehehe


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...