Wednesday, August 19, 2009

salam ramadhan pada semua...

dengan kesempatan yg ada ni, aku nak ucapkan selamat meyambut bulan ramadhan al mubarak :). di samping itu, aku nak mohon ampun dan maaf kepada semua sahabat handai, rakan taulan, blog reader, silent reader, kawan2 maya, saudara mara andai kata aku ada terkasar bahasa, umpat mengumpat, sakit menyakiti hati korang semua...aku xtau lg bila aku dpt online lg...

kesempatan yg ada ni gak, aku nak isytiharkan bahawa blog and facebook aku bakal MENDAP + BEKU dlm tempoh yg xtau lg smpi bila akan cairnye...huhuhu...

doakan la aku semoga dpt mulakan hidup baru kat tempat org yek...huhuhu sob sob sob...sedih ni...xleh nk taip pjg2....

0-0 ye kwn2 sume....

3 comments:

Zuri@ni said...

Semoga hepi di tempat baru :)

Dah kawin, gini la kan, kena ikut laki pindah ke mana pun, walaupun kadang2 hati tu separuh rela, hehehe (cam aku nie la, x baper suka pindah perlis nie, tp dah lama2 ok je)

tp tang ko x dapat online tu yg syedih sket, iskkk...dah kurang satu blog aku nak baca...pas nie nak tau citer pasal ko sms je la eh :)

Take care tau

selamat berposa

Kelkatu Biru said...

salam ramadhan.

hisk hisk...sedeynye...mendap n beku ek...kurang lar 1 blog aku nak baca. Ttg farm ko kat facebook jangan risau, aku leh tolong tengok tengokan...kalau ade bunga, aku siramkan...heheheeeee...

Lastly, selamat berpindah kat tempat baru...nana, pose kat sabah ke nanti?leh bukak awal...hehehee

nanazack said...

zue, pasni mesti blog aku yg plg bwh dlm bloglist korang kan?huhuhu...sedihnye...

isyah...nnt ko siram2kn la pokkok aku te ye...mana yg dh berbuah, petikkan la ek...hihihi demand plak nie...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...