Sunday, August 16, 2009

FREE!!!!!

siap sedia nak berjalan...matching x mama ngan adam? (^_^)

atokpapa siap sediakan bantal lg....adam dah xmau duk dlm carseat lg...nsb baik la aku xbeli yg canggih manggih nye...hehehe

otw nak blk...

anak sape yg BOGEL ni?????????

setelah sekian purnama...aku ngan adam 'DIBEBASKAN'.... hua hua hua hua.....

sejak ada H1N1 kat BP nie, parents aku 'KURUNG' kteorg kat umah....mmg xdpt nk g mana2...nak beli apa pun, just pesan je la kat mak @ papa....tp aku ni jenis xsuka pesan mcmtu....tu yg aku makin galak main shopping online...hehehehe....

hari ni, kteorg bukan g mana pun...just g kenduri kawin makcik kteorg jek....pas mkn nasi minyak, terus je blk umah...huhuhu...xde pun singgah mana2.....

tp hr ni adam mmg BAD MOOD...dr pg dia bgn tido, langsung xmau bersuara...senyum pun KETAT semacam...biasanye, kalo atokpapa nye agah, melekek2 dia ketawa...tp hr ni, adam wat 'dek' jek...sian atokpapa.....

kebetulan plak, pg td kak long dr pt jawa kol nak dtg tgk adam...bila sampai2 jek...apa lg, meraung la si adam ni...ye la, dia ni slow ckit kalo bab2 nak berkenalan ngan org yg jarang dia jumpa..bila diorg dah nak blk, barula si adam ni tersipu2 nak senyum...huhu

masa kat kenduri kawin tu plak, adam xnangis, tp muka MASAM MENCUKA jek....punye la org2 kat ctu duk agah dia, langsung adam xlayan...aku yg tergelak dlm hati ada la..hehehe...

tp ms kat kenduri tu sbnrnye aku risau gak la...sbb adam jd tumpuan ms tu...sume nak dukung dia...pas sorang, sorang yg dukung...hati aku dah xsdp...mkn pun laju2...aku bknnye xcaya...ye la, takat sdara sendiri pun takan nak risaukan? tp tu la, apa yg aku risau sgt, diorg ni dtg dr jauh2...kang dibuatnye virus tu duk menumpang kat bdn diorg....x ke NGERIIIII? tu yg aku risau sbnrnye....

at last, dpt gak aku 'rampas' blk hak aku...hehehe...bkn kedekut, tp cuma nak beringat je la...

4 comments:

Zuri@ni said...

Amboi, sedondon nampak :)

Eh, nak tanya nie, tudung ko pakai tu yg kain dia sebijik cam munawarah tu kan (cuma ringan sket la)? yg kat depan dia takder jahitan tengah tu eh? tapi kat leher cam ada jahitan keliling leher pastu jahitan tengah ada kat bahagian belakang eh? pastu ada butang untuk butang kat belakang eh? ko beli baper? aku beli kat sini, rm25, tapi leh dapat rm20. Tipah beli kt kl, rm40, mahal giler...

sebelum beranak ari tu, sempat beli 3 lai, kaler dark blue, turqoise ngan merah. Ingat nak beli lagi, sekali beranak, terus berkurung dalam umah, hehehe
***kalu tudung ko tu bukan yg macam aku cakap tu, ko abaikan je eh, hehe...anggap je kesilapan semata2, keh keh keh (tengah kemaruk nak shopping, sabo je la... ;) )

nanazack said...

zue...yg ko maksudkan tu tudung ala hajaba ek...aku ada gak kumpul...yg plg murah aku beli rm15..plain+saiz besar+kain ringan+awning span nipis... yg mhl ckit pun ada...kalo yg mcm tipah beli tu aku rs kain dia berat ckit kot...

yg aku pki tu tudung ala ariani je...lg selesa yg mcmni la..kainnye pun lg berat dr ariani..tu psl bila pki mcm terletak je kat bahu tu...hehehe perasan sendiri nie...

shopping online la zue...apa lg?hihihi... aku hasut nie...

Zuri@ni said...

Yg Tipah beli sama cam aku nyer, kain ala munawarah, tp aku beli murah, rm20 je, dia beli sampai rm40 sebab beli kat maju junction.

nanazack said...

ooo..ye ke...kalo kat tmpt aku ni, hr tu mak aku beli pun dpt rm20...printed pelangi yg tgh glamor skangni....mak aku pun dah pandai addict ngan tudung ala hajaba ni...hehehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...