Saturday, August 15, 2009

hatiku berbunga bunga...

hari ni pg2 lg dah tersenyum...
mana tak nye, abg kolllllllllllll....
berbunga2 hati ku...kekeke



subuh td, abg kol dr KK rupanye...kali ni kapal dia masuk jeti cepat plak..kalo ikutkan plan asal, isnin @ selasa baru masuk jeti...

dpt dgr suara pun jd la...terubat gak rindu ni...huhuhu....mcm mimpi plak....

pasni smbg lg dreaming...hihihi



2 comments:

Zuri@ni said...

Ko ikut je la laki ko gi sabah na, dah tak yah nak rindu2 lagi, hehe

nanti dah kat sabah, leh le ko rindu2 kat parents ko lak, sesekali kol, leh ler berbunga2 lagi hati ko tu ingat kat org tua :)

nanazack said...

aku dah agak dah...mesi ko yg 1st komen...hehehe

mak aku bru jek plan nak beli hp 3G...skali bila tanya khairi, kat area umah sewa bru tu ada line broadband ke x?skali xde.......hancussssssss... aku pun bru berangan2 nk smbg smula line broadband aku tu...huhuhu... beku la blog aku nnt....huhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...