Wednesday, August 12, 2009

hmmm....nak ltk tajuk apa ni?




2, 3 hr ni, perut aku jd skt la plak...sebabnye : 2 mlm yg lepas adam tertendang perut ku...tepat2 kt tmpt operate tu...ADUHHHH!!! skt wooooo!!! adam skang tido dah lasak...kalo 90, 180 darjah, jgn ckpla....satu katil dia conquer....ngempeng makin menjadi2...smpi sakit2 pinggang aku nie...huhu sabo je la....

penyudahnye, skangni aku masih rs sengal2 + ngilu2 + mcm kena gigit semut kt bhgn operate tu...huhu tkt gak aku..mak aku suh g urut...tp aku smpi skang ngeri nak urut bhgn depan @ sengkak ke....(ms pantang dulu, just urut blkg je, hr ke4 n ke5 urut perut bhgn atas je)..aku slalu terbyg2, tgh2 tukang urut tu sengkak aku, skali tmpt operate tu terbukuk gam nye....huhuhu x ke ngeri tu?apa punye merepek la aku nie smpi imagine mcmtu....tp serius, aku mmg ngeri nk sengkak skangni...

mlmtd dh xleh nk tido....asyik pejam celik pejam celik je...online jap....g jengah member2nye blog.....nak komen entry zu pun mcm xde mood...xtau nape....tutup blk laptop....cuba tido lg...xdpt gak...adam bgn nk nenen lg....last2 aku tertido gak...tp xtau kul bpe..yg pasti last skali tgk jam kt hp dah kul 2:20am ms tu.....

nape la aku susah nk tido skang ni ye???? tolong la akuuuu!!!!!

4 comments:

Zuri@ni said...

Tukang urut tu ada pesan kat aku, pas 3-4 bulan, dia suh datang lagi, nak urut lain plak, aku rasa aku malas nak gi lagi dah, gerun aku nak sengkak2 nie...erkkk...

nanazack said...

sama gak ngan tukang urut aku tu..dia suh pgl lg bila dah cukup 40hr...tp aku xpgl pun....gerunnnnnn!!!! huhu

Kelkatu Biru said...

aku sampai sekarang x buat part sengkak sengkak ni...takut. :\

nanazack said...

isyah..dulu masa soleh pun, ko xsengkak gak ek?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...