Tuesday, July 19, 2011

barang dah sampai (^_^)....

td masa duk layan movie KL Gangster, tetiba je door bell bunyi....tgk2 rupanye anak buah abg dtg hantar kan parcel aku...hehehehehe...ekceli, abg xde...kena outstation seminggu, last minit bru dpt tau...tgh hr td dh fly... kebetulan plak aku dh order brg2 ni..tu yg pesan kat abg, kalo parcel sampai kat opis, bleh x suh anak buah abg tolong hantarkan smpi ke rumah.....tp xsangka la plak dia hantar sblm opis hour abis...lum kul 4 dh hantar...hehe.. time kasih byk2 ye (^_^)....

tp yg kesiannye, dh la bwk naik motor, parcelnye plak besar rupanye...aku igt, xla sebesar mcmtu...berat bleh tahan....dlm kepala duk terpikir, aku cuma order 2 brg je...free gift mmg ada, tp kecik2 je la...skali bukak je parcel tu, ha ko amik!!! byknye brg.....alhamdulillah...murah la rezeki akak tu...mgkn sbb aku slalu beli ngan dia kot, tu yg dia bg free gift tambahan...hehehe...apa2 pun, syukur...rezeki baby agaknye...nak suh mamanye kurus sakan la tu...huhuhu...

aku cuma beli set NR ngan tungku magnet tu je...yg lelain tu dia bg....yg plg xsangka, bengkung tu pun free...hihihi kalo bersalin normal, alhamdulillah...leh pakai (^_^).....

set NR + tungku magnet+ pos city link = $ harga still xsampai harga sbnr set NR tu... (^_^)... boleh la kan?

7 comments:

Kelkatu Biru said...

gembira baca entry ko ni...sampai membuatkan aku feeling tringat ms ngandung dulu =D

sori ye soklan key-poh, yg pek plastik yg nampak cam daun2 tu ape nana?

nanazack said...

>>isyah..
kekekeke...dh ada smgt nak bg iman adik la tu...hahahahaha

tu utk mandian isyah...dia dh keringkan siap2...pun free gak, siap ada rempah mandi lg plak dlm tu...aku pun xtau la, terpakai ke x nnt, byk giler...seb baik la tu sume free...hihihi

3uri@ni said...

Nampak mcm banyak free gift plak dari barang yg ko beli, hehehe

Cam ni baru puas hati jadi loyal customer kan (^__^)

Mama nye kena rajin2 pantang ler ni (-__^)

nanazack said...

>>zue..
tu la psl...ms bukak kotak td, terkejut...mmg aku tau ada free gift..kita leh pilih pakej mana yg kita nak, tp xsangka la plak dia bg skali ngan bengkung tu...hihi.. bila kira2 brg free gift tu, hmpir cecah rm100...pos plak dia bg free.. (^_^)...

nanazack said...

rajin x rajin la nak pantang...kte tgk je la nnt ye...hihihi...tp kalo dah mak aku ada, pati haruan 3 kotak WAJIB ada....uwaaaaaaaaaa!!!!

$ue @nim said...

hamboi ko ni nana.. byk tol brg2 ko beli.. aku kali ni xde beli pe2 pn... tunggu bersalin dl la kot. lgpn brg2 dl masih ok lagi... guna je la..

offtopic >> aku mungkin kena warded awal dari jangka.. tgk esok gi klinik camne.. pe2 kalu xleh bgtau kat sini, aku sms je la ko.. doakan aku selamat.. takut wei.. kalahkan org x penah beranak

nanazack said...

>>sue...
bb xkuar lg ek... :D.. insyaAllah, sumenye akan slmt ye...aku pun debar gak nie...sama mcm ko, mcm nak sambut anak 1st la plak...huhuhu..

eh, aku beli 2 brg tu je tau...yg lelain tu preeeeeee...hehehe

nnt apa2 hal, sms ye...aku plak yg xsabo2 nak tau...hehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...