Wednesday, July 20, 2011

rabu yang sunyi....huhuhu

smlm pas maghrib abg kol...abg kata ada berita xbest....huhuhu bila tanya nape? rupa2nye hp abg jatuh dlm air laut masin...alahaiiiii, siannye...bru je pki bpe bln hp tu, dh jatuh dlm air masin...kalo dlm air tawar leh tahan lg la..ni air laut masin, xtau la mcmne...ntah leh pki lg ke x... nak xnak, smlm terpaksala abg cri kedai hp berdekatan, tu pun seb baik cpt ckit sbb abg kata kedai2 kat ctu sumenye tutup awal, ye la, bandar xbpe besar, mmg tutup awal la....last2, abg beli hp rm60 je....takat leh kol n sms wat smentara waktu nie abg ckp....  aku ckp boleh la, tp kesian kat adam la sbb dh janji nak 3g ngan papa dia...tp xdpt, takat dgr suara je la....

mlmtd plak, tgh syok mengemas kain baju aku n bb, tiba2 plak xde karen...dlm kul 10mlm kalo xsilap...adehhh hangen tul la...seb baik la adam dh tido, kalo x, lg haru la dibuatnye....lbh kurang sejam gak xde karen...setgh jam pertama ok lagi la adam xgerak2...tp pastu, dia dh kepanasan agaknye, asyik merengek2 je...tau2 je la adam nie, bkn leh pns n peluh ckit, mula la tergaru2 sana sini, badan melekit berpeluh2....dh la gelap gelita, adam siap xleh prasan aku ada sebelah dia..asyik pgl mama! mama! je....huhuhu....kul 11 karen dh ada smula, bru la aku dpt tido ms tu...nak smbg kemas kain baju pun dh xde mood....

pg ni nak try wat donut...biasanye pg2 abg g belikan donut utk adam, tp aku mls nak keluar, so konon nak wat sndiri la....tp skill mcm dh ilang la...huhuhu...donut ku terkeras....seb wat xbyk....huhuhu...nak kena alter ckit lg nie....menghitung hr je la nie....huhuhu

2 comments:

3uri@ni said...

Papa nye outstation ke mana? lambat lg k balik?

Kalu la kat umah aku yg takder karen, harus cam duk dlm oven, mmg tak sanggup. Tu yg bila takder karen je, terai2 le buat muka sedih nak tumpang ofis baba Naurah. Tak sanggup wei kat Kangar tu black out

nanazack said...

>>zue...
ke sandakan seminggu...huhuhu..

kalo siang, leh la zue nak tumpang mana2, tp dh mlm, nak ke mana lg? mmg mcm oven dh mlm td...sian kat adam je la, kulit dia kan sensitip benor....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...