Wednesday, September 14, 2011

9.9.11 bersamaan 11 Syawal 1432

alhamdulillah....semuanye telah selamat....bb selamat dilahirkan pd tarikh tersebut...mmg satu waktu yg xdijangka lgsg....instinct ku selama ni mmg benar, tp xla sangka seawal ni bb nak keluar (^_^)...tp apa pun, aku bersyukur ke hadrat ilahi sbb semuanye dah selamat dan akhirnye aku dpt menarik nafas pjg.....hihihi

sblmtu, nak ucapkan jutaan terima kasih pada onie n famili n kak huda juga sbb sudi menjaga Adam ms tu.... mmg kami sekeluarga di sini akan igt jasa kalian smpi bila2 (^_^)....xtau nak balas mcmne lg...huhuhu... ribuan terima kasih gak pada mereka yg sudi dtg melawat kami di hospital, di rumah dan xkurang juga pd yg memberi ucapan tahniah kat sms....i really appreciate it....ish ish ish skema gaban la plak ayat aku kali nie...xpe la, janji dpt luahkan perasaan kn...


ok la, nnt bila sume nye dh ok, aku smbg lg ye...gamba bb kendian ye...kita wat surprise ckit...hehehe....doa kan aku cpt sembuh ye.....

6 comments:

3uri@ni said...

Alhamdulillah, mamanye take care ye (^__^) tak sabo nak tgk baby ni, hehee

fyda said...

tahniah cz dah dapat AHLI BARU. selamat berpantang ye.
semoga korang sentiasa sihat.

ngapa operate lagi ?
sama le kita dapat dua2 boy & dua2 pun operate.

tarikh ni sama dgn besday mak mertua aku lah. :-)

nanazack said...

>>zue..
alhamdulillah...beransur pulih kepala n otak nie...hehehe... gambo nnt ye, tggu mamanye vogue da vass dulu...hahaha...

>>ida..
thanks ye....ngape operate? huhuhu tiada contraction n sbb2 lain...nnt ada ms, aku citer ye....

$ue @nim said...

tahniah nana... adik adam kali ni pn operate gak ke.. cite skit.. nape.. x leh try normal dl ker... pe2 pn, selamat la sume nye kan.. selamat berpantang....

FaraMie said...

tahniah nana dgn kedtgan ahli br..skang suah diapit oleh 2 org hero..slamat berpantang n jaga diri. Bagus ko bersalin hari Jumaat ni..kata org anak itu akan sentiasa dilimpahi rezeki yg melimpah ruah...laki aku n bapak aku pun lahir hr Jumaat. Kalo baby tggu lg seminggu mesti jd anak di Hari Malaysia iaitu 16 sept.

Apa2pun dua2 telah selamat..take care ya

nanazack said...

>>farah
tq farah...alhamdulillah, mudah2an murah la rezki anak aku (^_^)....tp mmg letih gak la nak jg hero2 kat umah nie...huhuhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...