Tuesday, March 13, 2012

gian...

hahahaha...gian apa? kekekeke...gian nak shopping online...aku rasa, sejak deliver kan khabir dulu, bru beberapa kali je kot aku shopping online....skangni payah la nak cuci2 mata...xleh nak duduk lama2 kat depan lappy, nnt ada la dgr suara merengek2...hati xtenteram nak memilih brg...huhuhu

pastu bila dh ada yg kenan, stok plak xde...adehhh tu yg plg nyampah skali....kat labuan ni, kalo ikutkan brg2 yg aku suka tu xla susah nak cri tp masalahnye harga nye yg xmasuk akal la...mahal sgt...huhuhu....cth mcm scarf...aku beli kat muar bru rm5, kat cni smpi 19.90...rasa2nye kalo ye pun kos xkan la mahal sgt kan..bknnye diorg beli selai2, kan beli secara pukal....

xciter lg brg2 lain....haishhhh tutup mata je la...roti gardenia yg putih tu (sandwic) pun reganye dh rm4.40, kalo butterscotch plak rm6.60...huhuhu..sesekali teringin je bru kami beli...sape kata duk borneo ni leh simpan duit???? cakap!!! cakap!!!!...emo jap...hehehe

k la, nak smbg cuci mata lg nie....anak2 ku sdg lena diulit mimpi ditngah hr buta nie...hehehe

6 comments:

3uri@ni said...

Gerun dgr harga mcm tu. Aku lately ada la jugak shopping online, tp sebelum2 tu dah lama juga la posmen pos laju tak singgah umah aku, hehe

nanazack said...

>>zue...
sbb hr tu aku ada nmpk van poslaju masuk kwsn kuarters ni, tu yg hati ni lg membuak2 nk shopping online...hehehe lepas gian...

Aliya said...

wahh..mahalnya..patutnya kat labuan takde tax..tp sure depa gunakan alasan transport nak barang utk naikkan harga...lama jg x beli online ^_^

nanazack said...

>>aliya..

kereta, coklat, 'hard drink', nombor ekor murah la kat cni sbb xde tax...hehehe...

$ue @nim said...

cepat lepaskan gian.. hahahha
eh! aritu aku ade dengar, sijil halal roti gardenia kat sana kena tarik blk.. btl ker...
pahtu abg aku kalu blk semenanjung, mmg dia bli roti gardenia la wat blk sana..

nanazack said...

>>sue..

ha'ah...mmg btul sue...lama dah kes tu...skangni dh ok balik rasanye...tp sejak kes tu mmg kami dh xpnh beli gardenia sabah lg..hehehe.. seb baik la kat labuan ni ada 1 supermarket jual gardenia smenanjung, tp tu la harganye...tutup mata je la kalo dh teringin sgt..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...