Thursday, June 28, 2012

Hari Bapa

Masa father's day hr tu Abg xde kt cni, kena os ke smenanjung... Kami just hanta mms je la Kat Abg... N dh jnji nak wat kan kek...

Yg ni je sempat snap... Igt smlm nk mkn lg, tgl lg suku je, Skali angkat je tudung saji, kek dh pnuh dgn semut... Uwaaaaa geram tau... Nsb baik mama xbertukar jd hulk...

1 comment:

3uri@ni said...

Umah kat Kuantan ni, semut yg suka gi kan makanan manis ni ada jugak, tp tak banyak sgt, tp SEMUT HITAM berlambak kat dapur. Menyampah betul. Penat nak sapu dia.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...