Thursday, June 7, 2012

Khabir oh khabir...

Tgk la, bila dia tido Abg kaco tau plak nk ngamuk2... Tp bila Abg tido, dia sdp2 landing kat Abg... Pastu tarik telinga Abg... Plg best skali ketuk kepala Abg dgn mainan... Adehhhh pening mama mcm ni tau....

4 comments:

3uri@ni said...

Hehehe kelakar la Khabir ni, geram tau tengok budak2 macam ni. Budak baru nak pandai jalan, letak tapak kaki kat muka pun lembut lagi (^o^)

nanazack said...

Dia ni lg lasak dr abgnye dulu... Kdg2 dia yg ajak abgnye main hempas2 bdn kt tilam , mana la aku xpening kepala. Tp lasak2 dia, bila dgr je cicak, terus jd kaku.... Hahaha aku la org pertama gelakkan dia..

$ue @nim said...

hahaha.. kelakar la plak aku tgk dua beradik ni... anak2 aku pn lebih kurang gak.. adik sll kacau abg tapi bukan time tido la.. sbb dua2 tido x sedarkan diri dah... kacau time main je.. pahtu mengamuk la si abg.. siap nangis2 lagi tu.. hahaha..seb baik x wat adik dia.. hehehe...

p/s : eh!! ko ade x tups nk tangani anak yg nakal... tensen gak beb kalu time kita larang dia x ambik endah jer..

nanazack said...

Kalo time main jgn ckp.. Bila suka sgt, main xhengat dunia... Tp bila dh start xpuas ati, mula la Ada yg nangis.. Biasa ye si Abg la yg nangis... Last2 skangni kalo Adam nak main bowling tanpa gangguan, dia suh adiknye masuk bilik tido!hahaha

Tips tu xde la sbb skangni alhamdulillah Adam dgr kata aku lg la wlu pun kdg2 wat aku nye blood go upstairs.. Hihi

Ko try bc Ya Latiff sbrape byk yg boleh, fatihah dgn slam nasyrah ms dia nk tido pastu hembus Kat ubun2 dia symbol tu doakan yg baik2 utk anak... InsyaAllah...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...