Friday, June 8, 2012

Laksam

Hr ni menu utk lunch, aku wat laksam. 2nd time wat...dulu wat sama2 ms pot luck kt umah aku dulu... sbnrnye, nk msk lain ikan kembung ni, tp ikan nye aku dh ' terlebih masak' tu yg terjadi nye laksam ni... Nk wat laksa Johor, bhn byk xcukup....so google resipi laksam... Bhn2 nye sempoi je..

Jemput mkn ye... Dinner pun mkn ni gak...bfast esok pun mkn ni gak la nampak gaya nye sebab kuah ada lg... So pg2 esok kena la gigih kan diri wat mi laksam nye...hihi

3 comments:

3uri@ni said...

Wah, melampau ni, org Batu Pahat dah buat laksam dulu, org Marang tau makan je ni, hahahaha

Mulalah teringat laksam kat pasar malam IM, sedapnya...

nanazack said...

Alhamdulillah kenyang sudah... Bru pas bfast laksam lg... Wat laksamnye berjam2 Kat dpur tp makannye xsampai 10 minit pun..hahahaha. Wat la Zue, kuahnye sng je kan...hihi

$ue @nim said...

tu dia nana.. bfast ngan laksam, lunch ngan laksam, dinner pn ngan laksam... jadi muka laksam la korang.. hahaha.. kalu aku wat laksam, menu nasi wajib ade gak.. biase la.. perut org melayu, kena sendal ngan nasi gak. heheheh...

zu, pe lagi.. bule try wat gak la.. kalu menjadi, sonot tau... :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...