Monday, July 9, 2012

Happy VS Sad

Sepanjang mgu lepas aku ikut Abg os ke kk.. Ada bengkel smpi Sabtu.. Suka giler la sbb dpt g kk kan.. Leh pusing2 1B smpi muntah...huhuhu

Tp perasaan happy tu cuma sekejap je... Bagaikan direntap sekelip mata... Ngam2 hari nisfu syaaban yg lepas, aku dpt kol dr long... Abg ipar aku accdnt motor n masa long bg tau tu kata nye masih lum sdr kan diri lg... Aku dh xkeruan... Keadaan kritikal plak tu....

Hospital Muar xdpt nk wat sbb xcukup alatan n skil so terpaksa hantar ke HKL.. Keadaan makin keruh bila mana pihak hospital Mintak 40k n stok brg yg diperlukan tiada dlm Malaysia...

Alhamdulillah, berkat nisfu syaaban n doa dr ahli keluarga, segala mslh dpt diatasi... Bg aku, ini adalah keajaiban dr Allah... Tiba2 stok brg tersebut ada di salah sebuah hospital n pihak HKL pula sudi memberi dana kepada akak.... Alhamdulillah, operation berjaya... Bila aku dpt tau Sume ni, terus je sujud syukur....

Skangni Abg ipar masih dlm icu... Semoga cpt sembuh n kuatkan smgt... Pd ella, aku faham perasaan ko sbb aku pun dh penah lalui prasan cemas ni walaupun xsehebat dugaan ko... Moga tabah mengharungi hari2 akan dtg...

*** esok ke kk lg till sunday..

2 comments:

3uri@ni said...

Moga2 semuanya baik2 belaka nanti. Bila ahli keluarga ada masalah, kiter pulak jauh, mmg susah hati kan. Banyak2 sabar ye.

nanazack said...

Tq Zue... Alhamdulillah sehari sblm puasa dh dpt bwk blk rumah...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...