Thursday, October 11, 2012

update!!!

waahhh...mcm bz sakan la...lama benor x mengupdate ni....sbnrnye lama dh xbukak laptop ni tu yg payah ckit nak update blog....sblm2ni takat pinjam gajet adam tu, bila update, xbest nk citer pjg2...tu yg citer kontot2 je...hahaha

alhamdulillah, khabir dh pulih sepenuhnye dr demam campak....campak dia ni keluar ckit2 je la....xserentak mcm adam...bila kat badan hilang, keluar kat pipi plak...last skali keluar kat peha...kat betis n tangan dia lgsg xkena...huhuhu...

tp sejak baik demam campak n dh masuk setahun sebulan ni, perasan dia dah suka main ngan abg dia...dh xmenyibuk kat dapur sgt ms mama dia tgh masak...kalo x sblmni, mana tgn ni nak memasak, nak kena dukung dia lg....huhuhu...khabir dh goodboy skangni...aminnnn mudah2an berterusan la mcmni....tp yg masih x ok lg, dia still dh xbeyak mcm dulu lg...kalo dulu selang 2hari wajib membuang...tp la ni, seminggu skali...tu pun kdg2 aku terpaksa bg lactul tu kat dia...kdg2 dia leh buang sendiri... doc pun dh bgtau, mgkn dia dh berubah angin kot masuk setahun ni...sbb usus nye xde mslh pun...tp makan banyakkkkkkk sgt...hari2 mama kena wat sup utk budak2 ni...

adam plak, makin pandai mintak mainan....pantang bukak youtube, nnt dia jumpa mainan yg best2, dia bgtau la...bila aku ckp xde jual kat cni, dia kata, "ada, jauhhhhhh...turn right, naik atas"...uwaaaaaa...kat mana la tu nak oiiiiii....

aku? mcmni gak la....tp bln ni ada stress ckit...hmmm sbb apa? hehehe biasala kalo xpuas hati ngan seseorang kan...tp xpe la, dh setel dh kes ni lepas sesi luahan ngan kak huda n onie....manusia ni cpt mudah lupa diri bila kita bg muka...hmm skangni, sume kena cantas dulu ye!!! hehehe...

dan oleh kerana stress hr tu, maka bulan ni aku byk memasak n shopping online...hohohohoho....terapi konon...pastu bila tgk balance akaun, stress balik...hahahaha....ni pun ada hati nk suh poplook restock blk...muahahahaha....

ok la...pasni xtau lg bila leh update...bergantung pd mood anak2 la ye....ni pun khabir tgh khusyuk tgk kartun...pasni nak layan HI-5 dgn dia....dia suka sgt wooo citer ni....layan goyang sama2 ngan dia...hehehe

3 comments:

3uri@ni said...

Naurah pun makin ligat mintak mainan skang ni, dia tukar lagu JJCM tu jadi 'jalan2 cari menan', kihkihkih

Kang aku tgk dia, pandai la dia tukar, jadi jalan2 cari kambing la, apa la, huhuhu

3uri@ni said...

Dah emel poplook? suh la dia restok cepat sket, tambah kaler2 lain sekali, hehehe

nanazack said...

hahaha...tp naurah dh byk ckp kan...mcm adam ni, ckp mmg byk tp byk gak la yg aku xpaham lg...hehehe

xemel lg...nk tggu dulu blouse ni...kalo kenan, bru emel, kalo x, nk amik blouse satu lg nie...hahahaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...