Thursday, October 11, 2012

Dah sampaiiii..

Yeah yeah! Yg ditunggu dh smpi... Tp ada lg 1 parcel xsmpi lg... Esok kot bru dpt sbb td cek dh smpi pej pos Labuan...ngeeeee

4 comments:

3uri@ni said...

alaaa,org nk tgk baju, x nk tgk plastik pos laju (^o^)

nanazack said...

hahahaha...nnt la...kalo jd ahad ni g pesta konvo UMS, aku pki ek...pastu amik gambo pos kat ko...kekeke

ko dh berjaya menyesakkan NAFAS aku menunggu abang poslaju...hahaha..ni pun bila dh dpt, just nice ngan body i tau...nk order lagiiiii!!!! uwaaaaa....bln ni dh bpe byk wei shopping online, smpi kan org yg anta td pun dh kenal sbb dh 3 hr straight dia dtg umah aku...hahaha

3uri@ni said...

weekend ni pun kitorang nak jalan2 kat pesta konvo ump (^__^)

Bestkan baju poplook, mcm custom made je kan, hehe

Aku bulan lepas la, org pos laju pun mcm dah boring tgk muka aku, hahaha
Bulan ni slow je, tgh tunggu satu barang aje pun ni, beli lipstick, kekeke

nanazack said...

Mlm td order lg... Abis La aku...hahaha... Pasni cri kain pastu tempah ikut ukuran poplook La... Just nice La...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...