Friday, November 23, 2012

SALE!!!

arghhhhhh!!! dia wat sale lg...nape la di saat2 ni...ntah kan sempat ke x nak singgah nnt......nape la kat cni xde....boleh buat org xsenang duduk ni....grrrrrrrrr


4 comments:

3uri@ni said...

Kt kuantan ni, ariani kat ngan terminal, tp aku x pernah masuk pun. Kalu masuk ariani pun, time balik Johor kalu kebetulan ke Jakel
Tapi biasa mmg masuk, kuar tgn kosong je, heheh Dah lama dah tak beli ariani, pakai yg sedia ada je.

nanazack said...

hehehe...aku duk masih setia ngan ariani...tp aku la pki yg rega mahal2 tu...aku suka beli yg plain tu gak la...lama dh xbeli...last beli awal thn tak silap...borong plain byk2, terus wat kad...hahaha...nak cri kaler electric blue lg la..nk ganti yg sblmni...dh lunyai...huhuhu

3uri@ni said...

Ari tu lepas tgk wardina pakai shawl ariani kt tv, terai le tgk2 jugak, amsa tu kebetulan balik johor. Sekali tgk harga, pitammmm!!! hahaha

Ariani yg aku duk pakai ni pun, ariani plain cotton tu la, skang dah takder dah kan style cotton ni. Kalau kebetulan nak pakai as inner ngan pashmina pun tak panas.

nanazack said...

yg bahagian wardina pakai mmg aku mls nk tgk sbb xtahan weii tgk rega dia....biasa belek2 yg bahagian depan2 je la...hehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...