Wednesday, December 5, 2012

peplum

haishhh sempat lg cuci2 mata ni...makin lama makin berkenan plak ngan peplum ni...tp boleh pki ke???? uwaaaaaaaaaaaaa...tgk je la...kang kalo pki, time tu plak khabir nak nyusu, mcmne nnt? dah la nana, lupa kan je la...anak dh dua ye...sedar2 la ye...huk huk huk.....

1 comment:

3uri@ni said...

Minat peplum jugak eh (^__^) aku ada la dua lai, bukan beli sendiri, tp acik pah Naurah yg kasi sbb baju dia seme peplum, dah boleh jadi tokey kedai peplum dah, hehe
Dia kasi tu pun sbb salah beli size. Aku nak pakai, segan pulak rasa, hehe. Jadi ada duk tersimpan dlm wardrobe. Kebetulan aku pun tak bape minat peplum ni. Tp masa test pakai kejap tu, badan jadi curvy gitu, kehkehkeh

Eh, dah2, sempat cuci mata eh, packing2!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...