Wednesday, December 5, 2012

blk kampunggggg...

yeee, hr ni keje nye me'laundy' je ye...pastu siapkan report utk persatuan..masak2 apa yg patut je sbb dh bpe hr ni mkn bukan2 je byk...so hr ni takat wat sup ayamball utk bebudak, utk mak takat mkn telur goreng n ikan bilis goteng ngan cilipadi n bwg je....sdp tu kalo mkn pns2 kan....plg ringkas tu la yg plg sdp...hehehe...papa? papa keje hr ni, so biasanye mkn kat luar...jarang dpt lunch kat umah....

tgh hr kang bru la nk start packing brg2...byk nk bwk blk ni....tp ttp kena tapis gak sbb kali ni berat utk sorang dh xmcm dulu2 lg...skang dh limit 20kg utk seorang....terima je la....janji ada berat...so, total utk kami 4 beranak ada 70kg.....hmmm mcm xcukup, tp akan cuba ngam2kan je la....

2,3 hr ni senyum je sbb mgkn puas hati dpt jumpa kwn lama kot...hehehe... mula la dlm kepala otak ni nk jumpa rmi lg...huhuhu tp apa kan daya, masing2 ada komitmen kan....mana yg sempat je la dpt jumpa....

so, utk thn ni nk celebrate annversary n bday adam kat kampung...hehehe... sepi la wat seketika nnt ye....hjg thn bru blk labuan....thn depan adam dh skolah...haiishh, cpt nye ms berlalu....

ok, khabir sudah xbleh duk diam...jumpa lg di tahun hadapan...insyaAllah......

2 comments:

3uri@ni said...

Wah, entry penutup dah kot ni eh, hehehe

Aku pun duk berangan nak jumpa kawan2 lama 2-3 ari ni (^__^) penangan jumpa ko la ni, hehe

Kebetulan pulak semalam kawan lama masa sek rendah boleh pulak contact aku, ntah mana dia jumpa hp number aku. Rezeki nak tercontact kawan lama la tu kan (^__^)

Take care & happy holiday! Salam utk parents ko and kiss2 Adam & Khabir!!! (^__^)

nanazack said...

kot2 kalo terjumpa wifi kat kg, leh la update lg...tu pun kalo rajin...hahaha...

ni tgh bosan nak packing...cuci2 mata jap, kang smbg lg...huhuhu...

ko pun take care gak...kiss2 naurah gak ye...(^__^)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...