Friday, March 22, 2013

cuti sekolah..

esok dah cuti sekolah...yeehuuuuuuu... rasa mcm lama dah xjalan2...paling ketara sekali kat adam...kdg2 mama sian tgk adam, sbb dia ni dh biasa jalan2 kan, tp semenjak kes LD ni, mmg kami xberjalan sgt..kalo keluar pun kejap2 je...nnt mula la adam ckp, ha? nak balik??? adam nak jalan2...sayu je bila dgr..huhuhu.. kdg2 tu lebih sedih bila dia bgn je dr tido tgh hr tu, dia terus amik beg mainan n letak kat pintu...bila mama tanya nk wat apa dengan beg tu? nnt adam jawab, nak naik feri g KK...huhuhu T_T....

dalam kepala otak ni dh pikir mcm2 benda nak beli...byk stok dh abis ni... mula la jap lg nk korek2 tabung nk kira bajet cukup ke x...hahahaha...elaun xmasuk lg ni, ada bagus gak, kang lupa diri plak...kang kemana duit ptptn, duit insuran...huhuhuhu... 

teringin sgt nk shopping buku sbnrnya...mcm2 buku teringin nak beli ni...buku utk mama, utk adam, utk khabir...kat cni kedai buku kecik2 je...popular ke mph ke, mana ada...kalo kat kk tu ada gak popular, harris, times...syok gak cuci2 mata kat ctu...kalo ada book fair lg bagus kan...nape la xde mcm kat kl tu kan.

ok la, nak g korek tabung jap ye...hehehe...


2 comments:

3uri@ni said...

Alaaa, sedihnya dengar Adam macam tu T_T kesian la, budak2 kan, aku tak boleh la, huwaaa

Adam dah school, time cuti sekolah mesti mama nya tumpang rasa lega sama kan, hehehehe

Aku lagi la lama tak beli buku na. Rindu sgt rasa nak heaven2 layan buku santai2. Weekend ni, pagi ahad tak nak ke mana2 sbb ada TANGLED! Kul 10 am, dah reminder siap2 dah, hahhha tgk tv ngan dvdv lain kan feel dia

Nana Zack said...

tu la zue...kdg2 sedih plak bila dia jd mcmtu...g skolah nk, tp bila dh kat sekolah dia jd xbersemangat..risau plak aku...huhuhu.. bila dh jd mcmni, mula la nyesal sbb slalu marah2kan dia T_T.

lega ckit je zue, sbb bila adam xskolah, nnt mama mesti tukar jd tarzan...hohohoho

dh la xblei buku utk adam, asyik beli buku kaler je, aku plak yg naik bosan...nk beli kan buku ilmiah plak..kat cni xbyk pilihan, kalo ada pun, harga nye berganda2 la mhlnya...huhuhu..harap2 la cuti sklah ni ada kedai buku wat sale kat KK tu...ha'ah la, ada tangled la ahad ni...huhuhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...