Friday, March 8, 2013

update!!

lama xupdate...mcm2 hal terjadi kat cni...layan gambo je la..ni pun gambo dh basi...huhuhu





sambutan penutup hari wilayah...buat kat labuan...autoshow ni sehari sblm sambutan...masa hr sambutan tu aku x g pun sbb abg dh bz ngan vip...tido je la lg best dr nk bersesak2 kan..hehehe

si abg asyik kata nk mkn aiskrim je...so, mama decide buatkan asikrim milo ni...mula2 dia mmg teruja la tgk aiskrim ni, tp tu la 1st n th last (kot la) dia mkn agaknya..dia kata xsama ngan asikrim mekni (mcd) huhuhuhu. but for adik, sumenya ok...last2 mama yg stress sbb nk kena bersihkan milo kat baju dia tu...huhuhu

pavlova again...kebetulan ms g kk tu singgah city grocery...ada jual strawberi...kat ctu tulis korea mari...bila mkn, mmg manis ya amat..xsama lgsg ngan strawberi cameron tu...hehehe...xmasam lgsg ok yg ni...pasni kalo g kk, kena hunting lg nie...yg limau mandarin tu saje2 ltk sbb byk sgt kat dlm esbok tu...rsnya dh mkn byk tp apsal xkurang2...huhuhu...

3 comments:

3uri@ni said...

Aku pelik ni, knp baru hari ni aku nmpk entry hari wilayah, pulau layang, pastu ada lg 2-3 entry bulan jan tp baru ari ni aku nmpk? Sblm2 ni aku selalu gak masuk blog ko even ko x update sbb takut status kt blog aku tu ngok( kdg2 kan dia mmg jd ngok). Knp eh? Kenapa? Kenapaaaaa??
Khabir bagus la, apa mama buat, seme sedap kan :) adam dah besar, makin demand ye, hehe

Nana Zack said...

Jeng jeng jeng... Aku pun xtau nape... Ala, ko mcm xbiasa plak ngan blogspot ni... Tiba angin xbtul dia, camtu la jd nye...hihi

Tu la, adam mmg dr dulu choosy kan... Mama dah xlarat la nk wat aiskrim mcm yg mekni tu nye...hihi...yg khabir plak, bila sumber benda nk makan pun payah gak, PG td abis dia ramas nasi aku yg ada sambal...huhu tkt masuk mata je... Kalo takat pedas tu biasa sebab aku selalu kenakan dia, nanti dia jerit la Mintak air...hihi

3uri@ni said...

Nanti lama2 dia dah biasa ngan pedas, turn dia pulak kenakan ko nanti, hehhe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...