Wednesday, May 15, 2013

@kampung....


siap ada cincin lagi...hehehe

sepanjang kat kg, ada 2,3 ketul submarine aku jumpa...serius! diorg ni mmg kreatif kan...jgn fikir ttg politik je la, kita fikir betapa kreatif nya org2 kampung ni berbanding di bandar...kalo kat bandar2, mmg xjumpa la replika mcmni...xtau la bandar korang, ada ke x ek? selain 2 ni, ada replika roket, jet, helikopter, windmill, wau, dan byk lg la...sume tu xsempat nak snap je...hehehe

adam kata dia spiderman...hmmm layan je la...makin bulat duduk kampung...hahahaha

yg si kecik ni duduk kampung makin byk akal dia dpt...tgk la, dah pandai main senggayut kat buai tu...huhuhu

ironman la sangat kan....ni papa diorg la yg rajin belikan benda2 mcmni....huhuhuhu

3 comments:

3uri@ni said...

Kt kampung aku, bukan takat cincin je, handbag hermes birkin pun diorang buat tau, hehhhehhe mmg kreatif. Jgn kata submarine, kete kebal, penjara, keranda, mmg meriah betul. Rasa macam raya je ^_^ tu tak masuk lg flash mob sana sini. Otw balik kampung, ada 2 flash mob, dah sampai kg, ada lagi dua. Kalau raya mcm ni kan best ^o^
sapa nak raya, sila hon! kehkehkeh mau pekak telinga dengar hon, hahhhahhha

Nana Zack said...

Yup! Handbag, keta kebal pun ada..keranda ngan penjara tu xde la plak...tp bila fikir other side, mmg kreatif kan diorg ni..ye la, bkn sng nk buat tu sume...nk kena ada ilmu arkitek gak tu...hehhe

Ha'ah, flash mob jgn ckp la, mmg sepah2 tmpt aku...tp yg jd sedihnya,jd jem 1 hal, yg xbestnya, bila dh pegang sepanduk, diri la diam2... Ni duk terkinja2 skt plak mata memandang...huhu

Tp kalo flash mob ko psl raya tu, mmg aku hon tanpa hentinya....hahahhahaha

3uri@ni said...

Kt tempat aku masa tu cuaca panas sgt, org yg flashmob tu berdiri pegang sepanduk diam2 je, pakai towel tutup muka cam pakai purdah sbb panas. Kalau kt traffic light, kadang x nampk sgt sbb dia tumpang teduh tiang traffic light, hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...