Tuesday, May 14, 2013

Victoria's Secret

ni penangan si Oni la ni...mula2 suh kirim belikan kan airport, penyudahnya aku yg terjebak....biasa nya kalo lalu kat tmpt perfume tu, buat x nampak je sbb takut ada yg berkenan kan...ha, la ni bila dah berhenti kat satu port, abis sume nya nk dibeli....kekekeke

memula hr tu beli kan utk oni je, kaler pink (kata nak feling Nora Danish kan...hehehe)...tp xtau apa namanya sbb mula2 oni kata ada 3 kaler je...sekali bila dh sampai kaunter, amik ko!!! punye la byk kaler...hahaha mula la sesi amik bau ok...tp amik yg penting2 je, xsanggup nak bau sume.....so, decide amik kan utk oni SHEER LOVE n utk aku, aku amik ENDLESS LOVE....2 botol je ok....jgn TAMAK ye nana...

sampai je kat kampung, hari2 la duk sembur endless love ni...bkn takat aku je, adam ngan khabir pun sama join nak pki...hahahaha...tgk mama nye sembur mcmtu skali kan, mana la anak xikut sama....serius! mula2 pakai mmg pening gak la bau ni...tambah plak bila time cuaca panas....kalo sembur dlm bilk beraircond, mmg sdp la baunya...mula2 tu siap dh terpikir, mcm bau RIDSECT yg kaler pepel tu je...hahahahaha....sbb xmau rasa nyesal, so sembur je la tiap kali nmpk botol ni...bila dh berkali2 sembur, mak plak tegur, "WANGINYAAAA".....hehehe kembang plak...tambah plak adam ngan khabir pun pakai tu yg satu rumah bau wangi.....ms abg blk nak amik kami pun abg tegur gak WANGINYAAAA..hehehe...bila sume dh kata gitu, dh xde rasa nyesal la...sampai la masa nk blk hr tu, mak tegur lagi, WANGI LA....so, aku pun decide bagi kat mak botol aku tu...xpe, nnt kan nak g KLIA lg, aku boleh beli lg (^___^)...

sampai je KLIA, siap drop bag, pusing2, legar2, abg ajak cek in terus....bila dh cek in, ni la masa yg ditunggu2...hehehe mula2 igt nak amik SHEER love, tp dh abis stock...nk amik ENDLESS LOVE lg, abg kata cuba bau lain plak sbb nnt kalo blk kg, bau sama ngan mak plak...hahahaha...bau punye bau, aku amik PURE SEDUCTION ngan SECRET CHARM....hmmm ok gak la....xleh nak bau sume, mmg rambang hidung la nnt...hohohohoho.....bila dh bayar, cpt2 g kat gate...malas nk legar2 lg nnt abis lg aku borong...huhuhuhu

ntah bila nya nk abis pakai 2 botol ni pun xtau la...sembur je la selagi termampu ye..bak kata oni, pasni dh xde bau bawang lg..hehehe....oh ye, kat KLIA sebotol RM50 je...kalo oni xbgtau, mmg aku xtau la...ini body mist @ fragrance mist je bkn nye edp or edt ye....

2 comments:

3uri@ni said...

Bau ridsect konon, sekali terjebak sib baik tak kena tinggal ngan flight, kehkehkeh

Kalau kt online, biasa aku survey VS kt sini: http://mybrandoutletstore.blogspot.com/

Jaga2 sket kat sini, banyak anasir mengganggu gugat perasaan, kihkihkih

Nana Zack said...

hehehe...dh tgk...ishhh ni yg xsabo nak tunggu kwn blk dr US...dia dh wassap gambo wristlet...dh xbleh duk ngan tenang ni...huhhuhu

aku xtau la, ada org kata VS ni pun ada yg ciplak gak ek?tp kira ok la beli kat KLIA tu, jimat pos skali...hehehe..tp teringin nak beli yg botol kecik2 tu...huhuhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...